Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania a iesit la limita din recesiune tehnica in trimestrul al doilea, cu o crestere de doar 0,1%

B1 B1,
Romania a iesit la limita din recesiune tehnica in trimestrul al doilea, cu o crestere de doar 0,1%

Romania a iesit din recesiune tehnica, dupa ce a inregistrat o crestere de numai 0,1% fata de trimestrul anterior, potrivit datelor prezentate, joi, de Eurostat. Romania a inregistrat o crestere economica de. continuă pe B1

Eurostat: Romania a iesit la limita din recesiune tehnica in trimestrul al doilea, cu o crestere de doar 0,1%

Datele revizuite prezentate joi de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene, arata ca Romania a inregistrat in trimestrul al doilea din 2010, perioada in care a iesit din recesiune tehnica, o crestere de numai 0,1% fata de precedentele trei luni, informeaza Mediafax.

Eurostat: Romania a iesit din recesiune tehnica, dupa o crestere de 0,1%

Romania a inregistrat o crestere de 0,1% in trimestrul al doilea, fata de precedentele trei luni, perioada in care a iesit din recesiune tehnica, ataza datele publicate de Eurostat. Eurostat a publicat, joi,.

Romania nu a iesit din recesiune. Avem scadere economica in trimestrul al treilea

Produsul Intern Brut PIB) a coborat in trimestrul al treilea cu 0,6% comparativ cu perioada similara din 2011 si cu 0,5% fata de trimestrul precedent, astfel ca la noua luni cresterea economica s-a limitat la.

INS: Romania nu a iesit din recesiune, avem scadere economica in trimestrul 3. Eurostat a publicat date eronate pentru Romania in raportul privind PIB

Update 14. 30 - Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene, a publicat date eronate in cazul Romaniei intr-un comunicat privind evolutia Produsului Intern Brut in UE in trimestrul trei, afisand rate de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )