Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania a importat mai putine gaze in primele patru luni din 2013, comparativ cu aceeasi perioada din 2012

Antena3 Antena3,
Romania a importat mai putine gaze in primele patru luni din 2013, comparativ cu aceeasi perioada din 2012

Romania a importat, in primele patru luni din 2013, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 592. 500 tone echivalent petrol, cu 34,7% 315. 300 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2012, conform. continuă pe Antena3

incalzirea globala ne scapa de jugul Gazprom: importurile de gaze au scazut cu o treime in primele patru luni

Romania a importat in primele patru luni din 2013 o cantitate de gaze naturale de 592. 500 tone echivalent petrol, cu 34,7% mai mica decat perioada similara din 2012, potrivit datelor oferite de catre Institutul National de Statistica INS).

Resursele de energie primara au scazut cu 12,1%

Resursele de energie primara au scazut, in primele patru luni, iar cele de energie electrica au scazut fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu 3,3%, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

INS: resursele de energie primara au scazut cu 12,1% in primele patru luni ale anului

In perioada 1. 2013, resursele de energie primara au scazut cu 12,1%, iar cele de energie electrica au scazut fata de aceeasi perioada a anului precedent, cu 3,3%. Principalele resurse de energie primara in perioada 1. 2013, au totalizat 9979,4 mii tone echivalent petrol combustibil conventional cu puterea calorifica de 10000 Kcal/Kg) -tep- in scadere cu 1372,2 mii tep fata de perioada 1. 2012, se arata intr-un comunicat difuzat joi de oficialii Institutului National de Statistica.

Primele patru vieti salvate prin transplant de celule stem de la donatori neinruditi.

Primele patru vieti au fost salvate prin transplant de celule stem de la donator neinruditi - trei dintre ei sunt romani care au primit celule din Cehia, Germania si Polonia, iar al patrulea, un pacient din Rusia care a primit celule stem din Romania, prin Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem, potrivit Mediafax. Ministerulu Sanatatii a anuntat, joi, lansarea oficiala in Romania a campaniei de comunicare pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice Doneaza o sansa la .

PREMIERA MEDICALA Primele patru vieti salvate prin transplant de celule stem de la donatori neinruditi

Primele patru vieti au fost salvate prin transplant de celule stem de la donator neinruditi, trei fiind romani care au primit celule din Cehia, Germania si Polonia, iar al patrulea, un pacient din Rusia care a primit celule stem din Romania, prin Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem.

Afacerile din industrie au urcat in primele 4 luni cu 6,9%. Cresterea se datoreaza evolutiei industriei prelucratoare

In luna aprilie 2013, cifra de afaceri din industrie pe total piata interna si piata externa), in termeni nominali, a crescut atat fata de luna precedenta cu 5,9%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 12,7%. Cumulata pe primele 4 luni, cifra de afaceri din industrie a crescut fata de perioada 1. 2012 cu 6,9%, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Cresterea din aprilie se datoreaza evolutiei industriei prelucratoare +6,3%). Industria extractiva a scazut cu 2,1%, se mai arata in comunicatul Statisticii.

Importurile de gaze au scazut cu 34,7%.

Romania a importat, in primele patru luni din 2013, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 592. 500 tone echivalent petrol, cu 34,7% 315. 300 tep) mai mica fata de cea din perioada similara din 2012, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica. In primele patru luni ale acestui an, productia interna de gaze naturale a totalizat 2,908 milioane tep, fiind cu 18. 000 tep 0,6%) mai mica fata de cea din perioada similara din 2012. Rezervele dovedite de gaze naturale .

Studiu: Internet Explorer consuma cele mai putine resurse

Desi rareori va intereseaza acest aspect in lumea reala, un nou studiu a confirmat ca Internet Explorer este mai eficient energetic decat Chrome sau Firefox. O trasatura vitala pentru utilizatorii de notebook, cu utilitate zero pentru posesorii de sisteme desktop, este data de consumul energetic al anumitor aplicatii care, din diverse motive, nu au fost suficient de bine optimizate. Sperand probabil sa iasa pe primul loc, Microsoft a cerut celor de la institutul Fraunhofer un studiu care sa verifice consumul .

Papa emerit Benedict, in primul sau interviu, la patru luni de la demisie: Traiesc ca un calugar

Papa emerit Benedict al XVI-lea afirma ca se simte bine, dupa trei luni de la demisia sa istorica, intr-un interviu publicat miercuri in editia online a ziarului Bild Zeitung, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )