Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romania va intalni Serbia in playoff-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Antena3 Antena3,
Romania va intalni Serbia in playoff-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei va intalni Serbia in playoff-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, tragerii la sorti care a avut loc marti. Romania va beneficia de avantajul terenului propriu in intalnirea care. continuă pe Antena3

Cupa Federatiei: Halep a invins-o pe Svitolina. Romania a acces in play-off-ul Grupei Mondiale II

Jucatoarea Simona Halep, locul 10 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Elina Svitolina, numarul 39 WTA, in cel de-al doilea meci al intalnirii de la Budapesta dintre Romania si Ucraina, din .

FED CUP Romania - Ucraina: 2-0. Sorana Cirstea si Simona Halep au calificat Romania in playoff-ul Grupei Mondiale II

Romania a invins duminica Ucraina, in confruntarea decisiva pentru calificarea in playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale. Ultima data cand reusea acest lucru se intampla in anul 1999.

Romania se califica dupa 9 ani in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Romania a obtinut duminica seara calificarea in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup, dupa noua ani de zile. Meciul va avea loc in aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu au trecut in aceasta saptamana, pe rand, de Ungaria, Marea Britanie, Letonia, iar duminica de Ucraina pentru a reusi aceasta performanta.

FED CUP Romania - Ucraina, in lupta pentru calificarea in playoff-ul Crupei Mondiale II

Romania intalneste duminica Ucraina, in confruntarea decisiva pentru stabilirea echipei calificate in playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale.

Romania intalneste Serbia in barajul Fed Cup

Romania va intalni Serbia in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cupa, s-a stabilit marti in tragerea la sorti de la Londra.

Romania vs Serbia in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup

Echipa Romaniei va intalni Serbia, pe 19 si 20 aprilie, in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup, informeaza Mediafax. Tragerea la sorti a avut loc marti, la sediul ITF de la Londra.

Fed Cup: Romania invinge Letonia si joaca pentru un loc in barajul Grupei Mondiale II

Simona Halep si Sorana Cirstea au fost menajate, sambata, la meciul fara miza cu Letonia din Fed Cup, iar inlocuitoarele lor, Irina Begu si Monica Niculescu si-au indeplinit misiunea impunandu-se in meciurile de simplu. Duminica, Romania intalneste Ucraina duminica pentru un meci eliminatoriu ce ne poate duce in barajul Grupei Mondiala II a Fed Cup, dupa noua ani.

Simona Halep savureaza victoria cu Ucraina din Fed Cup: Acesta a fost secretul nostru

Simona Halep, locul 10 mondial, a adus Romaniei unul dintre punctele castigatoare ale confruntarii cu Ucraina, victorie gratie careia nationala noastra s-a calificat in play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )