Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania - Irlanda de Nord: Necunoscutele Generalului

Online Sport Online Sport,
Romania - Irlanda de Nord: Necunoscutele Generalului

Anghel Iordanescu are probleme de lot, dar si dubii in ceea ce priveste jucatorii pe care ii va folosi in primul 11 al meciului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016. continuă pe Online Sport

Telex Romania-Irlanda de Nord / Meciul se va juca cu acoperisul rabatat. Fanii pot cumpara bilete si in ziua meciului

Meciul Romania - Irlanda de Nord, programat vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala TVR 1), se va disputa cu acoperisul tras, conform unui anunt facut de FRF.

Romania - Irlanda de Nord, vineri, ora 21-45: meciul va fi arbitrat de un multimilionar

UEFA l-a delegat pe centralul suedez Jonas Eriksson sa conduca partida Romania - Irlanda de Nord, de vineri, 14 noiembrie, ora 21:45, din preliminariile EURO 2016.

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Peste 4.500 de politisti din toata tara, mobilizati pentru meciul Romania Irlanda de Nord

Peste 4. 500 de politisti vor actiona vineri, la nivel national, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipa nationala a Romaniei si cea a Irlandei de Nord care se va disputa pe Arena Nationala incepand cu ora 21. Oamenii legii vor asigura ordinea pe traseele de deplasare catre arena sportiva, in aeroporturi si gari.

Romania - Irlanda de Nord: Jucatorii absenti si incerti

Anghel Iordanescu nu va putea conta pe unii jucatori de baza in meciul cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie, ora 21:45, din preliminariile EURO 2016.

Bannerele, interzise la meciul Romania - Irlanda de Nord

Federatia Romana de Fotbal FRF) a luat decizia de a interzice introducerea pe stadion a oricarui tip de banner la meciul Romania - Irlanda de Nord, disputat, vineri, pe Arena Nationala.

Arena Nationala va avea acoperisul tras la Romania - Irlanda de Nord, bilete disponibile inclusiv vineri

FRF a luat o serie de masuri pentru a facilita accesul suporterilor la meciul Romania - Irlanda de Nord, printre aceastea fiind si prelungirea programului de vanzare a biletelor pana in ziua meciului.

Programul metroului, prelungit pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

Suporterii vor avea parte de program prelungit la metrou, dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, care se va disputa vineri, de la ora 21.

Program prelungit la RATB si Metrorex dupa meciul Romania - Irlanda de Nord

Programul la metrou si RATB va fi prelungit pana dupa miezul noptii, vineri, dupa incheierea partidei Romania - Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016, programat de la ora 21:45, potrivit Federatiei Roman.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )