Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania si Malta, campioanele scumpirilor din luna mai

Adevărul Adevărul,
Romania si Malta, campioanele scumpirilor din luna mai

Romania si Malta au fost statele cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana in mai, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Adevărul

Borza incearca o noua aroganta: listarea Hidroelectrica direct din insolventa, pana in luna mai 2016

Producatorul de energie Hidroelectrica, aflat in insolventa, ar putea fi listat la bursa in timp ce se afla inca in insolventa, pana in luna mai a anului viitor, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, citat de Mediafax.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Clasament actualizat in grupa Romania. Programul ultimelor meciuri din Grupa F

Apasati aici pentru a vedea clasamentul actualizat in Grupa F de calificare la turneul final al Campionatului European din Franta 2016. Romania ocupa in continuare locul intai dupa 0-0 in deplasare cu Irlanda de Nord.

Trei busturi din bronz au fost furate, in Timisoara. Suspectii, dusi la audieri

Trei tineri suspectati ca au furat trei busturi din bronz, din Timisoara, au fost prinsi miercuri seara si dusi la audieri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )