Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania - Olanda LIVE. 0 - 0 RATARE URIASA A LUI TORJE.

România Liberă România Liberă,
Romania - Olanda LIVE. 0 - 0 RATARE URIASA A LUI TORJE.

Minutul 5: RATARE URIASA A LUI TORJE Minutul 4: Heitinga l-a faultat pe Marica chiar in fata careului olandez Minutul 1: Torje incearca o centrare dar mingea iese inafara terenului Minutul 1: A INCEPUT MECIUL --- Meciul Romania - Olanda se va disputa marti, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, iar meciul va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Echipa nationala a Romaniei va intalni Olanda in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cele doua echipe fiind neinvinse si . continuă pe România Liberă

MECIUL ROMANIA - OLANDA LIVE: Programul la metrou, prelungit pentru suporterii care participa ...

Garniturile de metrou circula, marti, pana la ora 24. 00, pentru preluarea suporterilor care participa la meciul de fotbal Romania - Olanda, de pe Arena Nationala, iar in functie de numarul calatorilor, ar putea fi introduse in circulatie trenuri suplimentare, potrivit Mediafax. URMARESTE MECIUL ROMANIA - OLANDA LIVE TEXT pe romanialibera. ro, incepand cu ora 21. 00 aici: LIVE Romania - Olanda, de la ora 21. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii despre partida Romania - Olanda, .

Romania - Olanda, LIVE de la ora 21:00. Ultimele informatii despre meci

Romania - Olanda, meciul echipei nationale din preliminariile pentru Copa Mondiala din 2014, este LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 21:00. In aceasta pagina gasiti cele mai noi informatii pana la startul meciului.

Romania - Olanda LIVE scor 1- 3 A inceput cea de-a doua repriza. isi mai pot reveni romanii?.

A inceput cea de-a doua reprizaFINALUL PRIMEI REPRIZE Minutul 45+1: GOL OLANDA. Van der Vaart marcheaza din penalti Minutul 45+1: PENALTI PENTRU OLANDEZI DUPA CE TAMAS L-A TRAS DE UMAR PE NARSINGH Minutul 44: Olandezi prefera sa tina jocul la jumatatea terenuluiMinutul 41: Corner pentru Romania MINUTUL 39: GOOOOOOL ROMANIA MARICA SUTEAZA DE LA 11 METRI DUPA CE A TRECUT DE TREI APARATORIMinutul 38: Tamas suteaza de la 20 de metri dar mingea se loveste de Van der Vaart care cade in .

Romania - Olanda LIVE scor 0 - 2 GOL OLANDA DUPA UN SUT AL LUI MARTINS INDI. ...

Minutul 34: Lovitura libera pentru olandezi dupa un fault al lui Goian Minutul 31: Centrarea lui Van der Vaart nu isi atinge tinta. Rat repune de la margineMinutul 30: Inca o lovitura libera pentru OlandaMinutul 29: GOL OLANDA Martin Indi suteaza cu latul dupa o centrare a lui Van der Vaart Minutul 28: Lens faultat de Tamas. Din nou, lovitura libera pentru Olanda Minutul 26: Van Persie preia mingea centrata dar lovitura cu capul trimite mingea mult peste poartaMinutul 25: Van Persie .

LIVE Romania - Olanda, de la ora 21.00. VEZI ECHIPELE DE START si tot ce trebuie sa stii ...

Meciul Romania - Olanda se va disputa marti, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, iar meciul va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Echipa nationala a Romaniei va intalni Olanda in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cele doua echipe fiind neinvinse si ocupand primele locuri ale Grupei D cu maximum de puncte, dupa cate trei meciuri. Victor Piturca nu are probleme de lot inainte de meciul Romania - Olanda, desi initial anuntase trei schimbari fata de echipa de la .

LIVE Romania - Olanda, de la ora 21.00. VEZI ECHIPELE PROBABILE si tot ce trebuie sa stii ...

Meciul Romania - Olanda se va disputa marti, de la ora 21. 00, pe Arena Nationala, iar meciul va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Echipa nationala a Romaniei va intalni Olanda in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cele doua echipe fiind neinvinse si ocupand primele locuri ale Grupei D cu maximum de puncte, dupa cate trei meciuri. Victor Piturca nu are probleme de lot inainte de meciul Romania - Olanda, desi initial anuntase trei schimbari fata de echipa de la .

Romania - Olanda, marti LIVE de la 21:00. Ultimele informatii despre echipa de start

Victor Piturca s-a razgandit dupa antrenamentul oficial pe care tricolorii l-au efectuat luni in privinta echipei de start pe care o va trimite in meciul cu Olanda. Romania - Olanda e LIVE pe Onlinesport. ro marti de la ora 21:00.

ROMANIA-OLANDA 1-4. Reactie SOCANTA a lui Victor Piturca.

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a recunoscut ca Olanda s-a impus printr-o maniera categorica, dar este convins ca tricolorii se vor bate pentru locul 2 cu Ungaria. Ne aseptam sa pierdem!, a socat Piturca, potrivit Realitatea. net. Olanda a batut Romania cu scorul 4-1 in preliminariile Cupei Mondiale 2014 Istoricul partidei nu mai poate fi discutat. Am pierdut intr-o maniera categorica.

Masuri luate de Brigada Rutiera si de Ambulanta pentru meciul Romania-Olanda

Brigada Rutiera a Capitalei si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti - Ilfov au luat o serie de masuri specifice pe timpul desfasurarii meciului de fotbal Romania - Olanda, care va avea loc marti de la ora 21 pe Arena Nationala, informeaza Agerpres. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, incepand cu ora 18,00, pe str. Maior Coravu va fi permis doar accesul riveranilor si al celor care au tichet de parcare in zona stadionului.

Metroul are program special cu ocazia meciului Romania - Olanda.

Metrorex prelungeste cu o ora programul de functionare a metroului cu ocazia meciului de fotbal Romania - Olanda care se va disputa marti, potrivit unui comunicat de presa, remis Agerpres. Avand in vedere organizarea, in data de 16. 2012, pe stadionul National Arena, a meciului de fotbal Romania - Olanda, circulatia trenurilor cu calatori pe magistralele de metrou 1, 2, 3 si 4 se va prelungi cu o ora. Trenurile vor circula la un interval de maxim 10 minute. Ultimele trenuri cu calatori .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )