Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, la un pas de a fi lovita de o noua pandemie! Medic: Este posibil saavem douapandemii suprapuse

Antena3 Antena3,
Romania, la un pas de a fi lovita de o noua pandemie! Medic: Este posibil saavem douapandemii suprapuse

Este posibil sa avem doua pandemii suprapuse. Una de coronavirus, cealalta care este in faza incipienta cu noua tulpina din Marea Britanie. Cea mai mare problema ar fi capacitatea limitata de a diagnostica noua tulpina. continuă pe Antena3

Virgil Musta, avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune despre o noua pandemie

Virgil Musta a facut un avertisment in 2021 pentru toti romanii. Ce spune celebrul medic de la Timisoara despre o noua pandemie, cititi in articolul de mai jos. Virgil Musta, declartii socante despre o noua pandemie Virgil Musta, avertisment cutremurator in 2021 pentru toti romanii, despre o noua pandemie. Virgil Musta, unul dintre cei mai .

Medicul Marius Geanta: Este posibil sa avem doua pandemii suprapuse

Dr. Marius Geanta, presedintele Centrului pentru Inovatie in Medicina, atrage atentia ca este posibil sa avem doua pandemii suprapuse: una cu SARS-CoV-2 si, cealalta, aflata in faza incipienta, cu noua tulpina din Marea Britanie.

Ce a facut Andra Volos cand a aflat ca Bogdan Mocanu are o noua iubita. Reactia este evidenta

Incredibil ce a facut Andra Volos cand a aflat ca Bogdan Mocanu are o noua iubita. Reactia este evidenta desi fanii lor tot mai spera. Andra Volos si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei nu mai formeaza un cuplu si, in plus, recent, fostul concurent s-a afisat cu noua sa iubita. Andra Volos, reactie de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )