Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania, pentru a patra oara campioana europeana la minifotbal

Hotnews Hotnews,
 Romania, pentru a patra oara campioana europeana la minifotbal

Romania a cucerit al patrulea sau titlu continental la minifotbal in tot atatea editii, duminica, dupa ce a invins Croatia cu scorul de 2-0 in finala Campionatului European din Creta Grecia). Echipa antrenata de Tiberiu Lajos si-a luat astfel revansa dupa ce pierduse in grupe in fata Croatiei, cu 0-1. continuă pe Hotnews

Romania, campioana europeana la minifotbal: A castigat titlul pentru a patra oara

Romania a devenit, duminica, pentru a patra oara campioana europeana la minifotbal, potrivit Agerpres. Echipa anrenata de Tiberiu Lajos a castigat titlul dupa ce a invins Croatia cu scorul 2-0 in finala .

Romania, campioana europeana! Tricolorii au reusit performanta pentru a patra oara consecutiv

Romania si-a adjudecat duminica titlul de campioana europeana la mini-fotbal, dupa ce a invins Croatia, cu scorul de 2-0.

Vanzarile Volkswagen au depasit, pentru prima oara, 7 milioane de vehicule

Vanzarile Volkswagen au depasit pentru prima oara, la noua luni, nivelul de 7 milioane de vehicule, sustinute de cererea din China, care a compensat declinul din Europa, potrivit Bloomberg.

Vicontele Etienne Davignon revine in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon revine in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. Vizita lui Etienne Davignon se datoreaz.

Romania e campioana europeana la donatori aflati in moarte cerebrala

Exista speranta si dupa moarte! O dovedesc zi de zi medicii de la Institutul de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca care au daruit dreptul la o viata noua pentru sute de pacienti aflati in suferinta.

Romania, campioana europeana la donatori in moarte cerebrala.

Romania este pe primul loc in Europa in privinta numarului de donatori in moarte cerebrala, in acest an fiind inregistrate peste 100 de astfel de cazuri, a anuntat, sambata, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal ICUTR) din Cluj-Napoca, Mihai Lucan, citat de Mediafax. Lucan a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la care a participat conducerea Agentiei Nationale de Transplant ANT), ca rezultatul este consecinta unei activitati de lunga durata. Asistam la un .

Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, masinariile cu care companiile prospectoare au inceput explorarea gazelor de sist in Romania. Undele seismice sunt generate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )