Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania, o pozitie mai jos in topul tarilor atractive pentru investitii in energie regenerabila

Antena3 Antena3,
Romania, o pozitie mai jos in topul tarilor atractive pentru investitii in energie regenerabila

Romania a coborat o pozitie, pe locul 32, intr-un top trimestrial al tarilor atractive pentru investitii in energie regenerabila intocmit de firma de consultanta EY, care noteaza ca activitatea pe piata. continuă pe Antena3

Destiny, cel mai bine vandut joc exclusiv pentru console in Romania

Destiny este, in acest moment, cel mai bine vandut joc exclusiv pentru console in Romania in 2014, in urma numarului de precomenzi confirmate si a vanzarilor din ziua lansarii, se arata intr-un comunicat remis Playtech. in plus, majoritatea celor care au achizitionat Destiny in Romania au preferat platformele PlayStation, un rezultat al parteneriatului cu Sony Computer Entertainment. Activision Publishing confirma cavanzarile Destiny au depasit la nivel mondial suma de 325 mil. USD, conform informatiilor furnizate de partenerii companiei si Chart-Track, [].

Cum difera salariile la cele mai mari uzine Groupe Renault din regiune si de ce Romania nu mai e o destinatie cu costuri mici de productie

Salariul mediu brut al unui operator de la uzina Dacia din Mioveni l-a depasit anul trecut pe cel al unuia de la uzina care produce Clio in Turcia, scrie publicatia franceza Les Echos intr-un articol in care explica de ce Romania nu mai e o tara in care grupul Renault poate produce ieftin. Salariile medii din Romania sunt de aproape trei ori mai mari decat la uzina din Tanger si sunt peste cele din Rusia, mai noteaza publicatia.

Eurostat: Romania - cea mai abrupta scadere din UE, in constructii

Cea mai abrupta scadere din UE, care a avut loc in iulie in sectorul lucrarilor de constructii, a fost inregistrata de tara noastra, potrivit datelor Eurostat, citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )