Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania va primi 4 miliarde de euro de la Banca Mondiala timp de patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va primi 4 miliarde de euro de la Banca Mondiala timp de patru ani

Romania va primi 1 milliard de euro anual de la Banca Mondiala, timp de 4 ani in perioada 2014-2017, potrivit declaratiilor Premierului, de astazi, din Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Moldova va primi 30 de milioane de dolari de la Banca Mondiala pentru reforme structurale si stimularea cresterii economice durabile

Consiliul director al Grupului Bancii Mondiale a aprobat suma de 30 de milioane de dolari pentru sustinerea Moldovei in implementarea agendei de reforme structurale si stimularea cresterii economice. Prin aceasta se urmareste imbunatatirea mediului de afaceri, promovarea stabilitatii si dezvoltarii sectorului financiar si ameliorarea echitatii si eficientei cheltuielilor publice, transmite IPN.

Ponta: in 27 mai va fi aprobata noua strategie de parteneriat intre Banca Mondiala si Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa la Palatul Victoria, ca in 27 mai va fi aprobata noua strategie de parteneriat intre Banca Mondiala si Romania, pe patru ani, care presupune.

Intesa Sanpaolo a avut pierderi de 4,55 miliarde euro in 2013

Intesa Sanpaolo SpA, a doua mare banca din Italia, a inregistrat pierderi nete de 4,55 miliarde euro 6,25 miliarde dolari) in 2013, din cauza creditelor neperformante si a reducerii valorii unor subsidiare.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 1,6 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 1,558 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012, conform anuntului BCE.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 339 milioane dolari, destinat sectorului sanatatii

Banca Mondiala a aprobat vineri Romaniei un imprumut in valoare de 338,8 milioane de dolari, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 339 milioane dolari, destinat sectorului sanatatii

Banca Mondiala a aprobat vineri Romaniei un imprumut in valoare de 338,8 milioane de dolari, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica. Banii pot fi restituiti in 18 ani, arata institutia.

Banca Mondiala a aprobat Romaniei un imprumut de 339 milioane dolari, destinat sectorului sanatatii

Banca Mondiala a aprobat vineri Romaniei un imprumut in valoare de 338,8 milioane de dolari, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica. imprumutul are o.

Aproape 339 milioane dolari pentru sanatatea din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat astazi un imprumut de 338,8 milioane dolari pentru tara noastra, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui anunt publicat pe site-ul BM.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )