Libnet.ro
UNICEF

18:30

Intesa Sanpaolo a avut pierderi de 4,55 miliarde euro in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Intesa Sanpaolo a avut pierderi de 4,55 miliarde euro in 2013

Intesa Sanpaolo SpA, a doua mare banca din Italia, a inregistrat pierderi nete de 4,55 miliarde euro 6,25 miliarde dolari) in 2013, din cauza creditelor neperformante si a reducerii valorii unor subsidiare. continuă pe Ziarul Bursa

Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Dupa ce a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in tara noastra, banca italiana Intesa Sanpaolo a anuntat ca isi va reevalua/repozitiona prezenta in state unde operatiunile ei nu sunt suficient de mari sau unde institutia de credit se afla intr-o situatie dificila, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul propriu.

Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta in tara noastra

Grupul financiar italian Intesa Sanpaolo a inregistrat, anul trecut, o pierdere de 37 milioane euro in tara noastra, mai mare cu 48% decat cea din 2012, si isi reevalueaza prezenta pe piata locala, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali, arata un raport publicat vineri.

Banca italiana Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Banca italiana Intesa Sanpaolo a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 1,6 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 1,558 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012, conform anuntului BCE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )