Libnet.ro
UNICEF

22:00

Banca italiana Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca italiana Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Banca italiana Intesa Sanpaolo a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali. continuă pe Wall-Street Ro

Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Dupa ce a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in tara noastra, banca italiana Intesa Sanpaolo a anuntat ca isi va reevalua/repozitiona prezenta in state unde operatiunile ei nu sunt suficient de mari sau unde institutia de credit se afla intr-o situatie dificila, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul propriu.

UPDATE Intesa isi re-gandeste prezenta pe piata din Romania dupa pierderile de anul trecut

Italienii de la Intesa Sanpaolo au avut in 2013 o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata in mai multe tari printre care si Romania, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali. O retragere este mai putin probabila in acest moment, banca inchiriind chiar in aceasta perioada spatii intr-o cladire de birouri pe termen de cinci ani. Intesa mai este implicata intr-un proiect alaturi de Posta Romana, care ar urma sa fie finalizat in aceasta vara. Vezi in finalul textului pozitia oficiala a bancii, transmisa in jurul orei 16.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )