Libnet.ro
UNICEF

22:00

Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Dupa ce a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in tara noastra, banca italiana Intesa Sanpaolo a anuntat ca isi va reevalua/repozitiona prezenta in state unde operatiunile ei nu sunt suficient de mari sau unde institutia de credit se afla intr-o situatie dificila, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul propriu. continuă pe Ziarul Bursa

Banca italiana Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Banca italiana Intesa Sanpaolo a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali.

UPDATE Intesa isi re-gandeste prezenta pe piata din Romania dupa pierderile de anul trecut

Italienii de la Intesa Sanpaolo au avut in 2013 o pierdere de 37 milioane euro in Romania si a anuntat ca isi reevalueaza prezenta pe piata in mai multe tari printre care si Romania, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali. O retragere este mai putin probabila in acest moment, banca inchiriind chiar in aceasta perioada spatii intr-o cladire de birouri pe termen de cinci ani. Intesa mai este implicata intr-un proiect alaturi de Posta Romana, care ar urma sa fie finalizat in aceasta vara. Vezi in finalul textului pozitia oficiala a bancii, transmisa in jurul orei 16.

Lantul de magazine de bricolaj Obi se va retrage de pe piata romaneasca, dupa mai bine de cinci ani de pierderi

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, afirma surse din piata de profil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )