Libnet.ro
UNICEF

13:30

Romania, printre statele UE cu cel mai redus nivel al datoriei guvernamentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, printre statele UE cu cel mai redus nivel al datoriei guvernamentale

Datoria guvernamentala a Romaniei se situa, la sfarsitul trimestrului trei din 2015, la 259,12 miliarde lei, sau 37,2% din PIB, in scadere cu 0,8 puncte procentuale fata de nivelul de 259,48 miliarde lei, sau 38% din PIB, in perioada aprilie - iunie 2015, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Dolarul Hong Kong, la cel mai redus curs din ultimii 16 ani

Moneda din Hong Kong dolarul HK) s-a depreciat ieri, ajungand la cel mai redus nivel din 1999 pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora orasul va elimina intervalul fix in care aceasta poate fi tranzactionata fata de dolarul SUA.

Popularitatea Angelei Merkel, la cel mai scazut nivel dupa alegerile din 2013, cand a castigat al treilea mandat de cancelar

Uniunea Crestin-Democrata CDU), partidul conservator al Angelei Merkel, a coborat la cel mai scazut nivel in sondaje de la alegerile din 2013 incoace, cand Merkel a castigat cel de-al treilea mandat de cancelar al Germaniei. Conservatorii germani au inregistrat o noua scadere in sondaje, de 2,5%, ajungand la 32,5%, indica un sondaj INSA citat de Bild, scrie Reuters.

Economia Chinei a avut anul trecut cel mai redus avans din ultimii 25 de ani

Economia Chinei a crescut cu doar 6,9% in 2015, fata de avansul de 7,3% din anul anterior, marcand cea mai mica crestere din ultimii 25 de ani, potrivit unui anunt facut marti de Biroul National de Statistica. Cresterea economiei chineze, care e un motor al economiei globale ii ingrijoreaza pe economisti, mai ales ca Beijingul a stabilit un obiectiv de crestere oficial de aproximativ 7% .

Romania, printre tarile cu cele mai mici datorii din UE

Datoria guvernamentala a statelor din UE a scazut de la 87,7% din PIB in perioada aprilie-iunie 2015 la 86% din PIB in trimestrul trei din 2015, Romania figurand pe locul cinci in topul statelor membre UE cu cele mai mici datorii publice raportate la PIB.

APT Group: Cel mai bine platit angajat a primit in 2015 un salariu de 3.500 de euro

Sefii din companiile de IT se numara printre angajatii cei mai rasfatati din economia romaneasca. Acest lucru o arata si datele companiei de recrutare APT care a recrutat anul trecut pentru un post de top management intr- o companie de tehnologie,.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de.

Cel mai finantat joc de pe internet este acum si pe telefon

Exploding Kittens, cel mai finantat jocde pe Kickstarter, este disponibil acum si pe iOS. Exploding Kittens este cel mai finantat joc de pe Kickstarter si al cincilea cel mai finantat proiect din istoria site-ului, reusind sa stranga nu mai putin8,78de milioanede dolari, conform celor de la Business Insider. Singurele proiecte care au reusit sa stranga [].

Barometrul increderii: Guvernul, institutia cu cel mai mic grad de credibilitate

Barometrul Edelman al increderii arata ca, pentru al cincelea an consecutiv, guvernul ramane institutia cu cel mai mic grad de credibilitate, astfel ca oamenii au mai multa incredere in cineva ca ei, decat intr-un CEO sau intr-un un angajat oficial.

Google Street View te duce in cel mai inalt punct din Europa

Cei de la Google va ofera acum posibilitatea de a admira cel mai inalt varf din Europa. Dupa ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic si campiile din Noua Zeelanda, cei de la Google ne ofera posibilitatea de a admira acum cel mai inalt varf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul in [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )