Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romania, record negativ in UE: cei mai multi bolnavi de TBC

România Liberă România Liberă,
Romania, record negativ in UE: cei mai multi bolnavi de TBC

Cel mai recent studiu arata ca aproape 13. 000 dintr-un total de 65. 000 de cazuri noi raportate in comunitatea europeana au fost diagnosticate in tara noastra. Desi in ultimii trei ani, situatia s-a imbunatatit datorita unui program national, unul din cinci europeni diagnosticati cu TBC este roman. continuă pe România Liberă

Tu stii care este rezultatul? Calculul simplu pe care cei mai multi il gresesc

Pe internet circula aceasta imagine care ii provoaca pe utilizatori sa rezolve o ecuatie simpla. Din nefericire, cei mai multi se incurca, pentru ca nu pastreaza ordinea operatiilor. Imediat cum a fost.

in 2014 s-au inregistrat cei mai multi copii abandonati la nastere din ultimii zece ani

Anul trecut, in Romania, s-a inregistrat cel mai mare numar de copii abandonati la nastere din ultimii zece ani, in timp ce peste 11. 000 de nou nascuti nu au fost recunoscuti de catre tati, potrivit unui raspuns al DEPABD.

La Pastele... distractiei: unde merg cei mai multi romani in strainatate

In timp ce o parte dintre romani merg in vacante de Paste in strainatate atrasi de semnificatia religioasa a unor destinatii precum Roma, Atena sau Ierusalim, altii aleg shoppingul si distractia in cluburile din Dubai sau Amsterdam, potrivit unui.

Clientii sunt cei mai buni manageri ai companiei tale

In business, exista o regula simpla si veche de cand lumea. capitalismului: clientul nostru, stapanul nostru. Pe de alta parte insa, multi antreprenori uita ca ei sunt si cei mai mari suporteri ai lor. Clientii vor sa se identifice cu produsele pe.

Nordicii sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce romanii se afla la mijlocul clasamentului

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii, potrivit caruia romanii se.

Creatorul succesului Logan, trimis de Franta sa ajute Romania sa atraga mai multi bani europeni. Ce face Louis Schweitzer la Bucuresti

Managerul Louis Schweitzer, fostul presedinte al Renault care a dat lovitura de piata cu Dacia Logan, a fost trimis de Guvernul Frantei sa conduca un program de modernizare a administratiei romanesti pentru ca Romania sa obtina o mai buna absorbtie a fondurilor europene in perioada de programare 2014-2020, au declarat, pentru HotNews, oficiali guvernamentali francezi. Prin intermediul unei agentii guvernamentale franceze recent infiintate, Expertise France, Schweitzer va sustine aplicarea unui program de sprijin pentru modernizarea administratiei romane.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

Concorde Securities, liderul brokerilor maghiari, vine pe BVB cu promisiunea ca poate aduce mai multi bani din cel mai mare fond suveran din lume

Concorde Securities, cel mai activ broker de pe Bursa din Budapesta, a intrat oficial pe piata de capital romaneasca, dupa ce a primit acordul Consiliului Bursei de Valori Bucuresti BVB). Maghiarii au in administrare o parte din banii fondului de.

Valcov si Dragoi- cei mai putini longevivi ministri de Finante ai Romaniei de dupa 1989. Vezi clasamentul politicienilor care au rezistat cel mai mult in fruntea Finantelor

Dupa 1989, numarul mediu de zile in care un personaj politic a rezistat in fruntea dificilului Minister al Finantelor a fost de 484 de zile. Cel mai mult au stat actualul prim-vice guvernator BNR Florin Georgescu care a condus in doua randuri Finantele: 19 noiembrie 1992 - 11 decembrie 1996 si 7 mai 2012 - 21 decembrie 2012) si Mihai Tanasescu 28 decembrie 2000 - 28 decembrie 2004), in vreme ce la capatul celalalt al listei ii gasim pe Darius Valcov si Bogdan Dragoi cu 91 de zile si respectiv 78 de zile la conducerea MFP).

Cei mai cunoscuti paraziti cu care e posibil sa locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii Aceste mici fiinte, c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )