Libnet.ro
UNICEF

07:00

Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Adevărul Adevărul,
Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, se arata in raportul Starea mamelor din intreaga lume, lansat marti de organizatia Salvati Copiii. Din cele 178 de state incluse, Romania se afla pe locul 65 si pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene) intr-un top al tarilor cu cel mai bun climat pentru mame. continuă pe Adevărul

Un studiu iNGRIJORATOR! Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii MAMA!

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the Worlds M.

Romania este tara europeana in care este cel mai rau sa fii mama

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the World039;s Mothers), lansat de organizatia Save.

Din culisele locului de munca: cel mai rau lucru pe care il poate spune un sef

Cu totii i-am auzit pe sefii nostri spunand lucruri cu care nu am fost de acord, insa topul afirmatiilor deplasate il conduce detasat propozitia Menirea ta este sa ma faci pe mine sa am o imagine buna. Iata cum poti raspunde in fata unei.

Audi va lansa in 2017 modelul Q8 care va deveni cel mai scump SUV al marcii

Board-ul Audi a aprobat planurile de productie a unui nou SUV in gama marcii, modelul Q8 care ar trebui sa ajunga pe piata in 2017, scriu britanicii de la Autocar. Preturile vor fi intre 60. 000 euro si 110. 000 euro, in functie de motorizare si dotari, iar SUV-urile ar trebui sa ajunga sa reprezinte peste 40% din vanzarile Audi in cativa ani.

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Doneaza rosu pentru Romania, o campanie care te aduce direct la centrul de donare

Geometry Global si Observator au pornit un experiment prin care invita romanii la cel mai apropiat centru de donare de sange. Doneaza rosu pentru Romania este campania de mobilizare sociala ce urmareste sa.

Testeaza Google Glass, cel mai inovativ dispozitiv mobil al anului

Miercuri, 7 mai 2014, incepand cu ora 16. 00, pasionatii de dispozitive inteligente pot testa, in premiera in Romania, cel mai inovativ dispozitiv al anului - Google Glass. Gadgetul futurist, desprins parca din.

Cel mai scump apartament din Londra, achizitionat cu 237 de milioane de dolari

237 de milioane de dolari, a platit un om de afaceri pentru cel mai scump apartament din Londra, un penthouse care nici macar nu este inca finisat. Apartamentul se afla in cartierul rezidential de lux One Hyde.

Rusia: inflatia a atins cel mai ridicat din ultimul an

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie,. Avansul este peste tinta bancii centrale pentru a 20-a luna consecutiv din cauza.

Inflatia din Rusia a atins in aprilie nivelul de 7,3%, cel mai ridicat din 11 luni

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie. Avansul este peste tinta bancii centrale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )