Libnet.ro
UNICEF

06:00

Romania, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Antena3 Antena3,
Romania, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Romania se afla la loc de cinste cu cetatea Rasnov, arata cntraveler. com. Cetatea Rasnov. continuă pe Antena3

Cetatea Rasnov, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Printre acestea figureaza si un monument din Romania.

Noul Star Wars tinteste primul loc in topul celor mai profitabile filme din istorie: lungmetrajul a doborat deja un alt record important

Noul capitol al seriei Star Wars a surclasat clasicul Titanic in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria box office-ului nord-american si are toate sansele sa depaseasca si liderul actual, Avatar.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Cele mai frumoase plimbari cu trenul din Romania: de la mocanita care ajunge in locuri salbatice pana la trenul care circula prin inima muntelui

Plimbarile cu mocanita reprezinta o experienta de neuitat si o calatorie in taramuri de poveste. Turistii din toata lumea au gustat din farmecul unor locuri care incanta prin salbaticia naturii, dar si prin modul traditional de viata al localnicilor.

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

FOTO+VIDEO. Anul Nou in jurul lumii: Cele mai frumoase focuri de artificii din marile orase

Locuitorii din Noua Zeelanda si Australia au fost printre primii care au intrat in noul an, cu focuri spectaculoase de artificii. Dar nici capitalele europene sau asiatice nu s-au lasat mai prejos.

Cum ingrijesti obiectele din piele naturala - sfaturile specialistilor pentru a avea cele mai frumoase genti si manusi

Ca sa pastrezi obiectele din piele naturala intr-o stare cat mai buna trebuie sa ai grija de ele. De exemplu, curatirea unui strat subtire de impuritati este posibila daca se freaca circular cu spuma de la albusul unui ou, apoi se lustruieste prin frecare cu o carpa curata de plus sau molton.

STUDIU Salariile profesorilor, direct proportionale cu performantele celor mai bune sisteme de educatie

Potrivit unui studiu OECD care analizeaza rezultatele PISA cu sistemele de educatie din tarile participante, in aproape jumatate din aceste tari, performanta elevilor la scoala este direct legata de nivelul salarial al profesorilor si de nivelul de respect de care acestia beneficiaza in societate.

Anul marilor schimbari in sistemul de putere din Romania/ Alegerile, cel mai putin interesante

In institutiile-cheie din arhitectura statului - Curtea Constitutionala, Inalta Curte, Parchetul General, DNA, CSM vor avea loc o serie de schimbari majore, pe langa cele aduse de alegerile locale si parlamentare. Acestea din urma par cel mai putin interesante in contextul dat. Putini realizeaza amploarea schimbarilor preconizate pentru 2016, ce impact vor avea asupra modului de functionare a Romaniei in urmatorii ani. Sunt intrunite toate conditiile pentru o resetare de mari proportii. Alegerile joaca, desigur, un rol important, dar nu sunt chiar atat de interesante in comparatie cu reasezarile institutionale. Sa vedem insa in detaliu de ce sunt atat de importante.

Romania a pierdut cinci miliarde de euro din fondurile europene

Romania a pierdut cinci miliarde de euro din fondurile europene. Tara noastra a avut la dispozitie nu mai putin de 19 miliarde de euro in perioada 2007-2013, iar termenul a fost prelungit pana la sfarsitul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )