Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romania, tot mai vizitata de romani si straini: innoptarile au crescut la 5,5 milioane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, tot mai vizitata de romani si straini: innoptarile au crescut la 5,5 milioane

Innoptarile in unitatile de cazare au crescut cu 12,6% in mai fata de aceeasi luna din 2013, la 1,61 milioane. In primele cinci luni avansul a fost de 9,9%, la 5,55 milioane turisti care s-au cazat in Romania, potrivit datelor INS. continuă pe Wall-Street Ro

O noua premiera in Romania: producem mai mult lemn decat consumam

O noua premiera in Romania: producem mai mult lemn decat consumam. Conform unor date preliminare ale INS, suprafata fondului forestier a cunoscut pentru prima data o crestere, chiar daca minora de 0,1%, insemnand.

Centrele comerciale mari, preferate de 70% dintre romani. Magazinele stradale, o destinatie de shopping tot mai putin populara

Marile centre comerciale sunt preferate ca destinatii de cumparaturi de sapte din zece romani. Motivele principale sunt prezenta zonei de distractie si a unui hipermarket in cadrul acestora. La polul opus, magazinele stradale sunt aproape.

Locurile din Romania, considerate adevarate minuni pentru straini. Au o putere incalculabila

Exista zone in Romania unde, inexplicabil pentru omul de rand, turistii simt o stare de bine, liniste si echilibru, unde plantele cresc miraculos si clima este echilibrata. Sunt locuri cu o incarcatura energetica.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )