Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Adevărul Adevărul,
Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor. Premierul Victor Ponta a precizat ca printre aceste ajutoare se numara pompe de apa,.

FOTO Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Inundatii. Romania trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Comandamentul de la Palatul Victoria ca Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente.

Romania va trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Tara noastra va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sustinerea sinistratilor, sprijinul constand intr-o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

America va trimite 26 tone de ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

Statele Unite vor trimite 26 de tone de ajutoare pentru sustinerea victimelor inundatiilor istorice care afecteaza Bosnia-Hertegovina si Serbia, anunta Departamentul american al Apararii, citat de AFP, conform Mediafax.

Stare de urgenta si de dezastru natural in Serbia, Bosnia si Hertegovina din cauza inundatiilor; 5 morti / atentionare de calatorie

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani. MAE roman face atentionari de calatorie. In Bosnia - stare de dezastru natural, in Serbia, stare de urgenta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Serbiei, precum si al Bosniei si Hertegovinei ca, pe fondul inundatiilor produse in ultimele zile, autoritatile centrale si locale au declarat, la data de 15 mai 2014, stare de dezastru natural, potrivit EurActiv. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )