Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania va trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Tara noastra va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sustinerea sinistratilor, sprijinul constand intr-o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat astazi premierul Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Inundatii. Romania trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Comandamentul de la Palatul Victoria ca Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente.

Guvernul se pregateste de inundatii si trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Guvernul se pregateste de inundatii pe Dunare si va solicita ajutorul Armatei in cazul in care problemele nu vor putea fi inlaturate cu ajutorul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Politei, Apelor Romane si autoritatilor locale, a declarat.

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor. Premierul Victor Ponta a precizat ca printre aceste ajutoare se numara pompe de apa,.

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat premierul Victor Ponta.

FOTO Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Stare de urgenta si de dezastru natural in Serbia, Bosnia si Hertegovina din cauza inundatiilor; 5 morti / atentionare de calatorie

Bosnia si Serbia se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani. MAE roman face atentionari de calatorie. In Bosnia - stare de dezastru natural, in Serbia, stare de urgenta. Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Serbiei, precum si al Bosniei si Hertegovinei ca, pe fondul inundatiilor produse in ultimele zile, autoritatile centrale si locale au declarat, la data de 15 mai 2014, stare de dezastru natural, potrivit EurActiv. ro.

Ordin al Finantelor: Romanii din Canada care primesc pensie din tara noastra beneficiaza de o scutire de impozitare de 12.000 dolari canadieni/an

Finantele au publicat vineri in Monitorul Oficial un Ordin semnat de ministrul Ioana Petrescu prin care daca o persoana rezidenta in Canada primeste pensie din Romania fie din sistemul public, fie privata) respectiv daca un rezident in Romania incaseaza pensii din Canada, aceasta beneficiaza de o scutire de impozitare de 12. 000 dolari canadieni/an. Vezi in Atasament Ordinul integral si doua exemple de calcul care va vor facilita intelegerea modului de calcul.

JLL: Tara noastra s-a intors ca o zona importanta pe harta marilor investitori imobiliari

Volumul tranzactiilor imobiliare inregistrat in primul trimestru din 2014 este estimat la 337 milioane de euro, fiind mai mare decat intreaga activitate din anul 2013, potrivit unui raport al JLL Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )