Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romanian eSport Championship: trei zile pana startul ReC3

Playtech Playtech,
Romanian eSport Championship: trei zile pana startul ReC3

Mai sunt doar cateva zile pana la startul editiei a 3-a a Romanian eSport Championship. Finala ReC3 va avea loc in acest weekend, pe 25 si 26 mai, la Turbohalle, Bucuresti. Pentru cititorii Playtech. ro, am avut la dispozitie 10 invitatii, pentru ultimele doua mai aveti timp sa va inscrieti pe pagina noastra de Facebook. Biletele pentru eveniment costa 15 lei si pot fi cumparate de pe shop. computergames. ro. Jocurileacestei editii a competitiei sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si DOTA . continuă pe Playtech

Coreea de Nord a efectuat un nou test de racheta, al cincilea in trei zile.

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, al cincilea in decurs de trei zile, o serie de teste care l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unei escalade periculoase, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Acest tir a fost confirmat de catre un purtator de cuvant al sefului Statului Major sud-coreean, care nu stia daca este vorba despre teste de rachete ghidate sau despre rachete trase cu .

Coreea de Nord a realizat un nou test de racheta, al cincilea intr-o serie de trei zile

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, fiind al cincilea in decurs de trei zile. Aceasta serie de teste l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unor consecinte periculoase.

Mario Vargas Llosa, intr-o vizita de trei zile la Cluj-Napoca.

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa, care a obtinut in 2010 Premiul Nobel pentru Literatura, a aterizat, duminica, la Cluj-Napoca, unde va ramane timp de trei zile, urmand ca luni sa primeasca din partea Universitatii Babes-Bolyai, care i-a lansat invitatia, Titlul de Doctor Honoris Causa, titreaza colegii de la Mediafax. Duminica seara, la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului National Cluj a gazduit premiera piesei O mie si una de nopti, regizata de Andreea Iacob, impartind sala cu celebrul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )