Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romanii din diaspora sunt asteptati sa revina acasa la carma propriilor afaceri

Adevărul Adevărul,
Romanii din diaspora sunt asteptati sa revina acasa la carma propriilor afaceri

Revenita in atentia publica in timpul ultimelor alegeri prezidentiale - ale caror rezultate le-a influentat decisiv - Diaspora a devenit un capitol important al agendei zilnice. Atat de important, incat Romanian Business Leaders, unul dintre cele mai puternice motoare de promovare a antreprenoriatului romanesc, a lansat o initiativa pentru romanii care vor sa revina in tara si sa-si deschida o afacere, scrie Adevarul Financiar. continuă pe Adevărul

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, despre atacul la romanii din diaspora: Nu toti alegatorii au o constiinta politica. Nu inteleg de ce atata ipocrize, de ce au sarit unii (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu ad eclarat duminca, intr-o interventie telefonica la B1 TV, referiror la atacurile la adresa romanilor din diaspora, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta.

Tariceanu explica atacul asupra romanilor din diaspora

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, duminca, pentru B1 TV, referitor la declaratiile lui cu privire la faptul ca romanii din diaspora isi vand votul pe un mic si-o bere, ca el a facut referire la persoanele care nu constiinta politica si isi vand votul foarte usor.

Sultanoiu: Declaratiile lui Tariceanu sunt dovada ca problema votului din diaspora nu se va rezolva pentru 2016. Mai mult, seful Senatului nu simte nicio apasare morala

Declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform carora cei din diaspora ar fi in stare sa-si vanda votul pentru un mic si o bere, a starnit furia diasporei. Acesta a fost aspru.

A treia serie de consultari intre Klaus Iohannis si partidele politice: Discutiile - pe Codul electoral, votul din diaspora si votul pe cererile DNA

Luni dimineata, la ora 10, s-a dat startul consultarilor de la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a chemat partidele sa discute despre Codul electoral, votul din diaspora si votul dat pe cererile DNA in Parlament.

PNL si PSD au cazut la PACE. Iata cum vor vota romanii din afara tarii

PNL si PSD s-au pus de acord asupra modului in care vor vota romanii din afara tarii. Ambele partide sustin votul alternativ, prin care romanii pot vota atat prin corespondenta, cat si la sectiile.

Dupa ce a jignit romanii din Diaspora, Tariceanu a gasit un tap ispasitor: Basescu e de vina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a starnit reactii furioase printre cetatenii romani aflati in strainatate, dupa ce i-a acuzat ca si-ar vinde votul pentru un mic si o bere. O tanara romanca stabilita in Canada a raspuns jignirilor, iar mesajul sau a facut inconjurul Internetului. La randul lui, Tariceanu s-a declarat nedreptatit de Traian Basescu si colegii lui din PNL.

Veronica din Canada l-a taxat dur pe Tariceanu: Desi iubim micii, pentru ca au gust de Romania, nu ne vom vinde tara si nici n-o vom lasa pe mana unor oameni ca dumneavoastra

Declaratiile presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu potrivit carora romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un mic si o bere a starnit furia diasporei. Veronica din Canada l-a.

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT: Femeile se specializeaza in locuri de munca considerate in trecut masculine

Cele mai cautate joburi de pe piata muncii din Romania, dar si cele mai bine platite sunt in vanzari, relatiile cu clientii si IT, acestea fiind si cele mai bine platite. Se observa si o alta tendinta:.

Alina Bica, la iesirea din penitenciar: Sunt o femeie de succes in continuare

Fostul sef al DIICOT Alina Bica a parasit, marti dupa-amiaza, Penitenciarul de femei de la Targsor, dupa ce instanta suprema a decis plasarea sa in arest la domiciliu, la iesirea din inchisoare ea declarandu-le jurnalistilor ca are incredere in justitie si ca este o femeie de succes in continuare, transmite Mediafax.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu. Fosta sefa a DIICOT, eliberata din penitenciar. Sunt o femeie de succes in continuare

UPDATE - Dorin Cocos a parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie. UPDATE - Alina Bica a fost eliberata din Penitenciarul Targsor. La iesirea din inchisoare, Bica a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )