Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Hotnews Hotnews,
 Romanii din Italia care vor sa se intoarca in tara, repatriati de stat cu avioane speciale. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Romanii din Italia ramasi fara locuri de munca sau care nu mai au bani sa traiasca in Italia vor fi adusi in tara de catre stat prin intermediul unor curse charter, a anuntat vineri Ministerul de Externe. O prima cursa va fi organizata dinspre Torino la data de 21 martie 2020. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Decizia MAE referitor la romanii blocati in Italia. Cum vor fi adusi in tara. Comunicat oficial

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca impreuna cu Ministerul Transporturilor au fost gasite mai multe solutii pentru a-i aduce in tara pe romanii aflati in Italia, nerezidenti, care au fost lucratori sezonieri pe teritoriu italian. Ministerul Afacerilor Externe, apel catre toti romanii Astfel se anunta ca romanii afectati de restrangerea activitatii economice in Italia din .

Bogdan Aurescu: Aproximativ 6.000 de romani din Italia, Spania, Austria revin in tara marti noapte prin culoarul special deschis in Ungaria

In jur de 6. 000 de cetateni romani cu 830 de vehicule sunt blocati la granita dintre Austria si Ungaria si vor reveni in tara in aceasta noapte, dupa ce, la insistentele Ministerului roman de Externe, Ungaria a deschis un coridor umanitar de tranzitare a tarii intre orele locale 21:00 si 5:00, potrivit ministrului Bogdan Aurescu.

Coronavirus: Mii de romani care vor sa revina in tara sunt blocati inca la granitia dintre Austria si Ungaria Ungaria a acceptat sa isi dechida granitele si permite accesul de la ora 12.00, pana la eliminarea blocajului

Cateva mii de romani sunt in continuare blocati la granita dintre Austria si Ungaria, ei nereusind sa intre in Ungaria spre Romania in cursul acestei nopti, cand a fost creat un culoar special prin care tranzitul a fost permis pana la ora 5. Ministerul de Externe anunta ca Ungaria va permite accesul pe teritoriul acestei tari in vederea tranzitului, tuturor cetatenilor romani care se afla la acest moment la granita dintre Austria si Ungaria incepand cu ora 12. 00, ora Ungariei, pana la eliminarea blocajului.

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in.

Primarul Nicolae Robu, catre romanii care vor intra in tara in aceasta noapte prin Vama Cenad: Fratilor, pe repede inainte spre casele dumneavoastra, fara cazari prin hotelurile din Timisoara...

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a facut un apel catre romanii care vor intra in tara, in orele urmatoare, prin vamile din vestul tarii, dinspre Ungaria, sa mearga spre casele lor, fara a se opri in hotelurile sau pensiunile din Timisoara sau din judet.

Dosar penal si amenda de 20.000 de lei pentru un barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu

Procurorii din Harghita au intocmit dosar penal pe numele unui barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu, acesta fiind amendat cu suma de 20. 000 de lei.

O asistenta medicala din Italia s-a sinucis. Femeia trata pacientii cu coronavirus si avea simptome specifice virusului

O femeie din Italia, care lucra ca asistenta medicala intr-un spital din Venetia, s-a sinucis.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )