Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romanii din Londra strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians

Antena3 Antena3,
Romanii din Londra strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians

Mai multi romani din Londra, care lucreaza in domenii precum cinematografie, media si comunicare, strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians, al carui scop este acela de a prezenta,. continuă pe Antena3

13 Shades of Romanians, documentarul pentru care strang fonduri romanii din Londra

Mai multi romani din Londra, care lucreaza in domenii precum cinematografie, media si comunicare, strang fonduri pentru un documentar intitulat 13 Shades of Romanians, al carui scop este de a prezenta, prin intermediul unui jurnalist englez, povestile a 13 romani stabiliti in Marea Britanie.

Elevii unei scoli din Londra NU au avut voie sa urmareasca eclipsa de soare

Conducerea unei scoli din vestul Londrei a confirmat ca a interzis copiilor sa urmareasca eclipsa solara de la 20 martie, din cauza grijilor legate de sensibilitati culturale si religioase. in.

Ponta: PNL isi aduce aminte o data la cinci ani de romanii din strainatate, dar e bine ca au propuneri

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri seara, ca va avea o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a stabili clar situatia portofoliului Finantelor, in urma demisiei lui Darius Valcov.

Surse: BCE a suplimentat din nou fondurile ELA pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a decis saptamana aceasta, pentru a treia oara de la inceputul lunii martie, sa majoreze fondurile disponibile pentru bancile elene prin programul de finantare de urgenta ELA, urcand plafonul acestuia cu 400 de milioane de euro, la 69,8 miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )