Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Premiul de la Loto 6/49 a ajuns la 9,3 milioane de euro

Antena3 Antena3,
Romanii au, din nou, sansa sa devina milionari in euro. Premiul de la Loto 6/49 a ajuns la 9,3 milioane de euro

Premiul cel mare la loto 6/49 a ajuns la 9,3 milioane euro. Cele 6 numere castigatoare nu au mai fost ghicite din noiembrie anul trecut, cand un pensionar din judetul Constanta a castigat aproape 3 milioane de. continuă pe Antena3

Cursul trece din nou de 4,5 lei/euro la startul sedintei

Cotatiile monedei nationale au urcat peste 4,51 lei/euro la inceputul sesiunii interbancare de miercuri, desi la deschidere rata de schimb s-a situat in jurul nivelului de 4,49 lei/euro, intr-o piata linistita, potrivit dealerilor citati de Mediafax .

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou, pentru 2014

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Introducerea cartilor de identitate electronice, amanata din nou.

Introducerea cartilor de identitate electronice, programata pentru data de 1 iulie, a fost amanata din nou, pentru anul viitor, dupa ce comisiile de specialitate din Camera Deputatilor au formulat mai multe amendamente, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), citat de Mediafax. Potrivit Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date DEPABD) din MAI, termenul pentru emiterea documentelor de identitate electronice, programat pentru data de 1 iulie, a fost amanat .

Basescu APARA din nou Guvernul Boc: A acordat ajutoare de sute de milioane de euro in timp ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca intr-o perioada de criza Guvernul Boc a acordat ajutoare de stat in valoare totala de 450 de milioane de euro pentru realizarea unor investitii, relateaza Realitatea. net. In perioada de criza grea pentru Romania, in 2009, 2010, 2011, Guvernul Romaniei a acordat ajutoare de stat in valoare de 450 de milioane de euro, ajutoare care se materializeaza in acesti ani in investitii de peste 2,5 miliarde de euro. Poate multora li se pare ciudat ca .

Presedintele Traian Basescu schimba din nou operatorul aerian

Traian Basescu va pleca in vizita de la Viena cu Austrian Airlines. Singur, fara delegatie de insotire. Iar costul zborului este de 897 de euro. La solicitarea Antena 3, Administratia Prezidentiala a.

HACKERII ataca din nou: femeile sunt SPIONATE in propriile bai.

O tanara din Marea Britanie sustine ca a fost spionata de hackeri in timp ce se afla in baie. Ea a declarat ca viziona un film in baie, cand a observat, deodata, cum camera web a laptopului a pornit singura, conform Daily Mail. Eram in baie, incercam sa ma relaxez, apoi programele din calculator s-au activat, de parca o fantoma le-ar fi folosit. Nu mai puteam sa reiau controlul, a spus Rachel Hymand, in varsta de 20 de ani, studenta la o universitate din Glasgow. A fost groaznic sa ma .

Dupa mai multe zile de canicula, ploile si grindina au facut din nou prapad

Ploile si grindina au facut prapad in mai multe zone din Romania Apa a intrat peste oameni in case si le-a distrus culturile agricole. Strazile din orase au fost acoperite de apa, iar masinile nu mai.

Oops! Sarah Palin loveste din nou: Sa-l lasam pe Allah sa descurce itele din Siria!

Fostul guvernator al statului american Alaska, Sarah Palin, a criticat decizia presedintelui Barack Obama, de a se implica in conflictul din Siria. Atat timp cat avem un Comandant Suprem, care stie ce face, sa-l.

Fostul tenisman Ilie Nastase se casatoreste din nou.

Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita lui, Brigitte Sfat, se casatoresc civil, luni, la Timisoara, nasi fiind doi oameni de afaceri din Sibiu, conform unor surse locale, citate Mediafax. Potrivit unor surse din Primaria Timisoara, fostul tenisman Ilie Nastase si Brigitte Sfat se vor casatori civil, luni, la ora 17. 00, la sediul institutiei, cununia urmand sa fie oficiata de primarul Nicolae Robu. La eveniment sunt invitate aproximativ 20 de persoane, rude si cativa prieteni ai .

Lichiditatea saptamanala a scazut din nou sub 10.000 de contracte

La Sibex, cele cinci sedinte ale intervalului 10-14 iunie au indicat scaderea interesului jucatorilor pentru speculatiile futures comparativ cu prima saptamana din iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )