Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romanii din Statele Unite cer Guvernului, MAE si BEC sa prelungeasca programul votarii in diaspora

România Liberă România Liberă,
Romanii din Statele Unite cer Guvernului, MAE si BEC sa prelungeasca programul votarii in diaspora

Romanian Community Coalition, cunoscuta si sub numele de Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei, cea mai larga coalitie de organizatii si persoane din Statele Unite, a solicitat Guvernului Romaniei, MAE si BEC sa gasesca formula legala potrivita pentru a prelungi programul sectiilor de votare din diaspora. continuă pe România Liberă

Romanii din SUA le multumesc celor din tara pentru proteste si le cer sa mearga la vot

Comunitatile romanesti din Statele Unite le multumesc celor din tara pentru ca au protestat in semn de solidaritate cu diaspora si le-au cerut, intr-o scrisoare deschisa, sa mearga duminica la vot.

Romanii din SUA isi aleg presedintele. Au iesit la vot de doua ori mai multi oameni decat in primul tur

Nici romanii din Statele Unite ale Americii nu au reusit sa voteze chiar fara probleme. Obstacolele nu se compara cu cele pe care le-au intampinat romanii cu drept de vot din Paris, Londra, Munchen sau Torino, insa la New York si Florida s-au format cozi, in timp ce la Boston oamenii au gasit cu greu cabinele de vot.

Romanii din diaspora combat cu idei sabotajul Guvernului

Romanii din diaspora au imaginat mai multe solutii pentru a putea participa in numar cat mai mare la turul doi al alegerilor prezidentiale, in ciuda straduintei autoritatilor din tara de a pune cat mai multe frane votului din strainatate.

Autostopul electoral. Romanii din diaspora combat cu idei sabotajul Guvernului

Romanii din diaspora au imaginat mai multe solutii pentru a putea participa in numar cat mai mare la turul doi al alegerilor prezidentiale, in ciuda straduintei autoritatilor din tara de a pune cat mai multe frane votului din strainatate.

LIVE TEXT Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din strainatate sa voteze

Traian Basescu: Le cer romanilor sa mearga la vot, indiferent ude s-ar afla sau ar fi.

Statele Unite vor trimite in Liberia cu 1.000 de militari mai putin decat era prevazut initial

Statele Unite vor trimite in Liberia 3. 000 de militari, cu 1. 000 mai putin decat era prevazut, pentru a lupta impotriva epidemiei de Ebola, a anuntat, seful misiunii militare americane, informeaza AFP. Seful.

Dmitri Medvedev: Statele Unite trebuie sa faca primul pas pentru relansarea relatiilor cu Rusia

Premierul rus Dmitri Medvedev a afirmat, joi, ca Statele Unite trebuie sa faca primul pas pentru a imbunatati relatiile ruso-americane, iar Moscova asteapta de la Washington ridicarea sanctiunilor si.

Masura extrema pentru ca romanii din Roma sa poata vota

Primarul Romei, Ignazio Marino, a semnat un decrat prin care da dreptul romanilor sa circule cu masinile prin zona verde a orasului pentru a putea merge la vot. Masura vine in conditiile in care romanii din diaspora s-au confruntat cu mari dificultati in timpul primului tur al alegerilor prezidentiale, din cauza proastei organizari a Ministerului roman de Externe.

Romanii din diaspora se organizeaza pe Facebook pentru a putea vota

Romanii din diaspora au realizat mai multe grupuri si pagini pe reteaua de socializare Facebook pentru a se organiza in vederea votului la alegerile prezidentiale de duminica.

Traian Basescu: Rog romanii din strainatate sa mearga la vot

Presedintele TraianBasescu a i-a rugat, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa, la PalatulCotroceni, pe romanii din strainatate sa mearga la vot pentru a-si alege presedintele. Peste .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )