Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romanii din SUA le multumesc celor din tara pentru proteste si le cer sa mearga la vot

România Liberă România Liberă,
Romanii din SUA le multumesc celor din tara pentru proteste si le cer sa mearga la vot

Comunitatile romanesti din Statele Unite le multumesc celor din tara pentru ca au protestat in semn de solidaritate cu diaspora si le-au cerut, intr-o scrisoare deschisa, sa mearga duminica la vot. continuă pe România Liberă

Cum se organizeaza romanii din diaspora pentru turul al doilea

Romanii din diaspora incearca sa plateasca cat mai putin transportul catre sectiile de vot. Astfel, un roman stabilit in Germania a creat o platforma online adresata celor care vor sa voteze duminica si care pot sa imparta cheltuielile de transport.

Romanii din diaspora se organizeaza pe Facebook pentru a putea vota

Romanii din diaspora au realizat mai multe grupuri si pagini pe reteaua de socializare Facebook pentru a se organiza in vederea votului la alegerile prezidentiale de duminica.

Traian Basescu: Rog romanii din strainatate sa mearga la vot

Presedintele TraianBasescu a i-a rugat, vineri seara, in cadrul unei conferinte de presa, la PalatulCotroceni, pe romanii din strainatate sa mearga la vot pentru a-si alege presedintele. Peste .

Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci mari banci din SUA, Marea Britanie si Elvetia au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile reglementate din cele trei tari, in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare, relateaza The.

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Si Ponta a publicat un filmulet

Traian Basescu: Fac o mentine speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot. Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

VIDEO. Traian Basescu: Romani, mergeti la vot! Este esential. Guvernul Ponta NU A VRUT sa-i lase pe romanii din DIASPORA sa voteze. Ponta ramane un PISICUT. O sa vedeti pe inregistrari. Ponta i-a raspuns cu o MANEA

Traian Basescu: Fac o mentiune speciala pentru cei 3,5 milioane de romani care traiesc in strainatate. ii rog, in mod special, sa mearga la vot! Stiu ca este un efort suplimentar pentru ei, stiu ca le cer cheltuieli suplimentare, dar ii rog sa inteleaga ca duminica este esential sa iasa la vot si sa-si aleaga presedintele.

Adevarul: Parlamentar german, despre afirmatiile lui Ponta: O minciuna crunta. Romanii din Germania pot vota si in afara consulatelor si a ambasadelor

Victor Ponta a declarat, in dezbaterea cu Klaus Iohannis, ca legislatia germana nu permite organizarea de sectii de vot in alte locuri decat consulate si ambasade. Este o minciuna crunta, a declarat in exclusivitate pentru Adevarul Bernd Fabritius, parlamentar german, care a transmis si ca Ministerul German de Externe a contactat recent Bucurestiul pentru a-l informa ca are dreptul sa ceara sectii in alte locuri.

VIDEO Comisia pentru romanii din diaspora si-a tinut sedinta in fata Palatului Parlamentului, dupa ce accesul presei a fost interzis. Ministrii Melescanu si Stanoevici au respins invitatia la discutii

Sedinta de miercuri a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor s-a desfasurat in fata cladirii Parlamentului. Cei opt membri ai comisiei, prezenti la sedinta au luat aceasta hotarare dupa ce accesul presei a fost intezis in Palatul Parlamentului, de catre conducerea Camerei Deputatilor, informeaza B1. ro.

Sedinta Comisiei pentru romanii din diaspora mutata in fata Parlamentului. Accesul presei in Parlament a fost interzis

Sedinta de miercuri a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor se desfasaoara in fata cladirii Parlamentului. Cei sapte membri ai comisie, prezenti la sedinta, au luat aceasta.

Sedinta Comisiei pentru romanii din diaspora mutata in fata Parlamentului. Accesul presei in Parlament a fost interzis (VIDEO)

Sedinta de miercuri a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor se desfasaoara in fata cladirii Parlamentului. Cei sapte membri ai comisie, prezenti la sedinta, au luat aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )