Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romanii din strainatate vor putea achita online taxele si impozitele locale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii din strainatate vor putea achita online taxele si impozitele locale

Romanii din strainatate vor putea achita online taxele si impozitele locale, inclusiv cu cardurile emise de bancile din tarile in care muncesc, in maximum o luna de zile, a declarat, astazi, Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii vor putea achita, din toamna, taxele si impozitele la Fisc prin platforma online Ghiseul.ro. Se va putea plati si cu cardul la ghiseele ANAF

Romanii si-ar putea plati, din toamna, taxele si impozitele datorate Fiscului pe platforma online Ghiseul. ro, urmand ca ANAF sa se inregistreze pe platforma si sa fie selectata banca prin care se vor realiza platile, a declarat luni Anca Dragu, ministrul Finantelor. De asemenea, taxele vor putea fi platite si cu cardul la ghiseele Fiscului.

Veste excelenta pentru milioanele de romani plecati la munca in strainatate

Romanii din diaspora care au proprietati in tara vor putea, in cel mult o luna, sa plateasca taxele si impozitele locale online cu carduri emise de banci din afara Romaniei, a declarat.

Scandalul de dopaj in care este implicat Lucian Bute, pe comentat de presa din strainatate

Scandalul de dopaj in care este implicat Lucian Bute tine prima pagina a publicatiilor de specialitate din strainatate. Testul anti-doping pe care l-a picat, a fost intens comentat in presa canadiana.

Depozitarul Central: Vizitatorii Banii Tai Expo vor putea afla daca sunt actionari ai companiilor listate

Vizitatorii targului Banii Tai Expo vor putea afla pe loc si gratuit daca sunt actionari ai emitentilor listati pe bursa, a anutat Depozitarul Central, care, si anul trecut, a oferit extrase de cont gratuite in cadrul evenimentului organizat de Bursa de Valori Bucuresti.

Romanii din diaspora, buni de plata si peste hotare: Cum iti poti plati taxele si din afara tarii

Romanii care locuiesc peste hotare au, mai nou, o modalitate de a-si plati taxele, chiar daca nu se afla in tara. in cazul in care acestia detin proprietati in tara, isi.

Andrei Romanescu, CEO Veeam: Vrem sa readucem in tara o parte dintre angajatii romani din strainatate

Veeam Software, producator de solutii de arhivare si recuperare a datelor, are in plan sa ajunga la 250 de angajati pe piata locala in primii trei si sa readuca in tara o parte dintre romanii care lucreaza in strainatate, a declarat intr-o conferinta.

Din 31 mai, cetatenii vor putea raporta la politie fumatul in public

Cetatenii pot sesiza Politia cu privire la incalcarea Legii antitutun sunand la 902 si raportand persoanele care fumeaza in public. La 31 mai intra in vigoare noile prevederi ale Legii antitutun conform carora persoanele care vor fuma in locurile publice deschise si inchise vor fi sanctionate, transmite IPN.

Ziua romanilor de pretutindeni. George Maior ii indeamna pe romanii din Statele Unite sa isi pastreze valorile romanesti

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, i-a indemnat pe romanii de pe tot cuprinsul SUA sa isi pastreze spiritul, cultura si traditiile romanesti, cu ocazia Zilei romanilor de pretutindeni.

Roland Garros: Programul de vineri al sportivilor din Romania - Vor juca Halep, Begu, Mergea si Tecau

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Florin Mergea si Horia Tecau vor evolua vineri la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Simona o va infrunta pe Naomi Osaka 101 WTA), in timp ce Irina se va duela cu Annika Beck 39 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet.

Liderii religiosi din Pakistan vor sa acorde barbatilor dreptul de a-si bate sotiile

Mass-media si internautii din Pakistan au aruncat oprobriul vineri asupra unei propuneri a responsabililor religiosi ce vizeaza sa acorde barbatilor dreptul de a-si 'bate usor' sotiile daca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )