Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romanii din diaspora, buni de plata si peste hotare: Cum iti poti plati taxele si din afara tarii

B1 B1,
Romanii din diaspora, buni de plata si peste hotare: Cum iti poti plati taxele si din afara tarii

Romanii care locuiesc peste hotare au, mai nou, o modalitate de a-si plati taxele, chiar daca nu se afla in tara. in cazul in care acestia detin proprietati in tara, isi. continuă pe B1

Klaus Iohannis si-a amintit de Diaspora: Ce le-a transmis presedintele romanilor de peste hotare (FOTO)

Klaus Iohannis le-a transmis romanilor de peste hotare un mesaj cu ocazia Zilei Romanilor de Pretitutindeni, zi sarbatorita, incepand cu anul 2015, in ultima duminica a lunii mai,.

Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de Parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca a solicitat Executivului o Foaie de Parcurs prin care romanii din afara granitelor sa devina in mod real o prioritate astfel incat acestia sa poata contribui la.

Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a cerut Guvernului o foaie de parcurs pentru a face din diaspora o prioritate nationala, cu scopul de a folosi potentialul romanilor din afara granitelor, fie intorcandu-se in tara, fie reprezentand imaginea Romaniei in exterior.

Romanii din strainatate vor putea achita online taxele si impozitele locale

Romanii din strainatate vor putea achita online taxele si impozitele locale, inclusiv cu cardurile emise de bancile din tarile in care muncesc, in maximum o luna de zile, a declarat, astazi, Marius Bostan, ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, potrivit unor surse din presa.

Ziua romanilor de pretutindeni. George Maior ii indeamna pe romanii din Statele Unite sa isi pastreze valorile romanesti

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, i-a indemnat pe romanii de pe tot cuprinsul SUA sa isi pastreze spiritul, cultura si traditiile romanesti, cu ocazia Zilei romanilor de pretutindeni.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )