Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a cerut Guvernului o foaie de parcurs pentru a face din diaspora o prioritate nationala, cu scopul de a folosi potentialul romanilor din afara granitelor, fie intorcandu-se in tara, fie reprezentand imaginea Romaniei in exterior. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca a solicitat Executivului o Foaie de Parcurs prin care romanii din afara granitelor sa devina in mod real o prioritate astfel incat acestia sa poata contribui la dezvoltarea Romaniei pe viitor.

Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de Parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca a solicitat Executivului o Foaie de Parcurs prin care romanii din afara granitelor sa devina in mod real o prioritate astfel incat acestia sa poata contribui la.

Ion Cristoiu: Presedintele Romaniei Klaus Iohannis un purtator de cuvant execrabil al Guvernului Dacian Ciolos

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata de pe blogul personal despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis dupa sedinta CSAT de vineri. Nelu Barbu, de la .

O declaratie de la presedinte, la presedinte: Traian Basescu, lectii in direct pentru Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa Romaniei. Basescu a lansat.

Presedintele Klaus Iohannis a venit pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa alearga pentru bebelusii internati la terapie intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, alearga pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, pe bicicleta la maratonul caritabil de la Sibiu. Sotia sa a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva

Klaus Iohannis si-a facut in aceasta dimineata sambata, 28 mai - n. r. ) aparitia la maratonul caritabil de la Muzeul Satului din Sibiu, unde sotia sa, Carmen, a aleargat pentru a sustine cauza bebelusilor internati la neonatologie, sectia de terapie intensiva din oras.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta si un alai de SPP-isti dupa el

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat in timp ce pedala pe bicicleta, cu agentii de paza pe urma lui, intr-un parc din Sibiu. De altfel, Iohannis anunta inca de ieri de cand a venit l.

Un incendiu a izbucnit in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu, potrivit libertatea. ro. La fata locului s-a deplasat doua echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului care.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )