Libnet.ro
UNICEF

00:08

Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de Parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de Parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca a solicitat Executivului o Foaie de Parcurs prin care romanii din afara granitelor sa devina in mod real o prioritate astfel incat acestia sa poata contribui la. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului o Foaie de parcurs prin care sa faca din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul de Ziua Romanilor de Pretutindeni, ca a solicitat Executivului o Foaie de Parcurs prin care romanii din afara granitelor sa devina in mod real o prioritate astfel incat acestia sa poata contribui la dezvoltarea Romaniei pe viitor.

Klaus Iohannis: Am cerut Guvernului un plan de actiune pentru a face din Diaspora o prioritate nationala in mod real

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a cerut Guvernului o foaie de parcurs pentru a face din diaspora o prioritate nationala, cu scopul de a folosi potentialul romanilor din afara granitelor, fie intorcandu-se in tara, fie reprezentand imaginea Romaniei in exterior.

Ministerul Dezvoltarii a lansat un program prin care IMM-urile pot obtine finantari de pana la 200.000 de euro

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a lansat un program pentru IMM-uri prin care microintreprinderile cu vechime de cel putin un an pot obtine finantare de pana la 200. 000 de euro, a declarat Vasile Dincu, seful MDRAP.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )