Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romanii nu se mai opresc din cumparat: cresterea exploziva care tradeaza inconstienta

Playtech Playtech,
Romanii nu se mai opresc din cumparat: cresterea exploziva care tradeaza inconstienta

Mai multi economisti de renume mondial sunt de parere ca ne apropiem cu pasi repezi de o noua criza economica. Preturile generoase la apartamente si obsesia oamenilor pentru cumparaturi reprezinta argumente imbatabile ale trendului ingrijorator. Conform unui raport publicat de Adevarul, rata consumului a crescut brusc in ultimii ani, iar ritmul nu pare sa incetineasca . continuă pe Playtech

Adrian Nastase: Acest nume nu l-am mai pronuntat din liceu

Adrian Nastase relateaza pe blogul sau ca a gasit de curand un volum de poezii al publicistului si scriitorului roman Iosif Vulcan. Sunt nume pe care nu le-am mai rostit din perioada liceului. Iosif Vulcan es.

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat.

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

Romanii cheltuie, in medie, 135 de euro pentru o vacanta, cel mai putin din UE

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul.

NASA: Un asteroid care rivalizeaza cele mai maricladiri din lume va trece pe langa Terra

Un asteroid de dimensiuni mari, care rivalizeaza cu cele mai inalte cladiri din lume, va trece pe la.

Cheltuielile cu sanatatea in Romania - cele mai mici din UE

Cheltuielile cu sanatatea in Romania au fost echivalente cu 4,99% din Produsul Intern Brut in anul 2016, cel mai mic procent inregistrat in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in conditiile in care media la nivelul UE este de 10% din PIB, arata datele publicate miercuri de Eurostat si citate de Agerpres. La acest indicator, Franta este campioana in UE, cu 11,5% din PIB alocat sanatatii, urmata de Germania 11,1% din PIB) si Suedia 11%).

Badalau anunta pe Facebook o investitie cu o importanta uriasa la Giurgiu - un aeroport privat, unul dintre cele mai mari din Europa. Investitorul, din Emiratele Arabe, locul, tinut inca secret

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, anunta pe Facebook ca la Giurgiu va fi construit unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa, printr-o investitie a unei companii din Emiratele Arabe, iar la proiect ar urma sa contribuie si Guvernul. Badalau sustine ca aeroportul ar putea fi gata in 5 ani si se va intinde pe 2. 500 de hectare, dar locul unde va fi construit este, deocamdata, confidential.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )