Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii au preferat sa se imprumute preponderent in lei: Prima Casa motorul creditarii - INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Romanii au preferat sa se imprumute preponderent in lei: Prima Casa motorul creditarii - INFOGRAFIE

Statistica indicatorilor monetari din noiembrie 2015, publicata azi de banca centrala arata un avans substantial al creditarii, in special in lei, datorita succesului programului Prima Casa. continuă pe Adevărul

Plafon de 1,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa 2016 si marja de dobanda redusa

Guvernul va aloca anul viitor un plafon suplimentar de garantii in cadrul programului Prima Casa de 1,3 miliarde de lei, la care se adauga 200 de milioane de lei din sumele eliberate ca urmare a rambursarilor creditelor in derulare, astfel incat plafonul total ajunge la 1,5 miliarde de lei, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Ce se va intampla cu programul Prima Casa in 2016

Guvernul va aloca, in 2016, un plafon suplimentar de garantii in cadrul programului Prima Casa de 1,3 miliarde de lei, la care se adauga 200 de milioane de lei din sumele eliberate ca urmare a rambursarilor creditelor in derulare, astfel incat plafonul total ajunge la 1,5 miliarde de lei anul viitor, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Prima Casa 2016: Plafon total de 1,5 miliarde lei si conditii mai avantajoase de dobanda

Programul Prima Casa a fost una din masurile care au sustinut sectorul imobiliar dupa perioada de criza. in 2015 acest program a reprezentat 20% din vanzarile facute pe piata imobiliara.

Proiect de Hotarare pentru Prima Casa 2016. Mai putini bani, dar si dobanzi mai mici

Guvernul aloca, in 2016, un plafon suplimentar de garantii in cadrul programului Prima Casa de 1,3 miliarde de lei, la care se adauga 200 de milioane de lei din sumele eliberate ca urmare a rambursarilor .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )