Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care au lucrat in 2013 in alta tara din cadrul UE

B1 B1,
Romanii sunt pe primul loc in topul europenilor care au lucrat in 2013 in alta tara din cadrul UE

Romanii se afla pe primul loc in topul europenilor care au lucrat, in anul 2013, in alt stat membru al UE decat tara natala, anunta Comisia Europeana. Potrivit datelor publicate joi de CE, peste sapte. continuă pe B1

Romanii, pe primul loc in UE la munca peste hotare

Peste sapte milioane de cetateni europeni munceau si locuiau in alta tara in 2013, conform datelor Comisiei Europene, citate de Mediafax. Pe primul loc in acest clasament se afla romanii 1,2 milioane), urmati de polonezi si italieni.

Cantareata care rescrie istoria. Albumele sale, pe primul loc in topul Bilboard in fiecare din ultimele 6 decenii

Cantareata Barbra Streisand a facut istorie in topul american al albumelor, devenind singurul artist din lume cu materiale discografice care au ajuns pe primul loc in Billboard 200 in fiecare dintre ultimele sase.

Barbra Streisand, rescrie istoria muzicii: albumele sale, pe primul loc in topul Bilboard in fiecare din ultimele 6 decenii

Cantareata Barbra Streisand 72 de ani) a facut istorie in topul american al albumelor, devenind singurul artist din lume cu materiale discografice care au ajuns pe primul loc in Billboard 200 in fiecare dintre ultimele sase decenii.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )