Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romanii sunt refuzati de spitalele din Uniunea Europeana din cauza datoriilor pe care le are statul

Adevărul Adevărul,
Romanii sunt refuzati de spitalele din Uniunea Europeana din cauza datoriilor pe care le are statul

Romania a acumulat datorii de 168 de milioane de euro, reprezentand suma cheltuielilor pentru servciile medicale acordate asiguratilor pe teritoriul altor tari din Uniunea Europeana, in SEE si in Elvetia. in consecinta, tari precum Germania refuza acum sa-i mai trateze pe romani. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana - intre Statele Unite ale Europei si Disneyland pentru turisti chinezi

Primul lucru frapant in legatura cu criza care traverseaza de ani buni Uniunea Europeana este faptul ca nu s-a lamurit despre ce fel de criza este vorba. Iata cateva dintre denumirile propuse in spatiul politic, mediatic, academic: u001Dcriza datoriilor suveraneu001D, u001Dcriza eurou001D, u001Dcriza financiarau001D, u001Dcriza bancarau001D, u001Dcriza greceascau001D, u001Dcriza cipriotau001D, u001Dcriza periferieiu001D,u001Dcriza dezechilibrelor comerciale dintre Nord si Sudu001D, criza conflictului Nord-Sud, pornind de la constatarea ca u001Csudul nu mai poate plati, iar nordul nu mai vrea sa plateascau001D.

Uniunea Europeana si Turcia au deschis un nou capitol in negocierile pentru integrare

Uniunea Europeana si Turcia au deschis un nou capitol in negocierile privind integrarea acestei tari, procesul urmand sa fie accelerat dupa trei ani de paralizie, potrivit AFP. Este un moment de rascruce.

MAE avertizeaza romanii asupra grevei generale din Grecia, programata pentru miercuri

MAE atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca miercuri va avea loc o greva generala de 24 de ore in aceasta tara. in acest context sunt asteptate perturbari in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )