Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romanii, in Top 10 consumatori europeni de bere. Anual, un roman consuma aproape 90 de litri de bere

Adevărul Adevărul,
Romanii, in Top 10 consumatori europeni de bere. Anual, un roman consuma aproape 90 de litri de bere

Romanii consuma anual 89 de litri pe cap de locuitor, lucru care ne plaseaza pe locul VI in Europa in topul consumatorilor de bere, inaintea irlandezilor. in fruntea clasamentului se afla cehii. continuă pe Adevărul

Top 10 companii din Republica Moldova in care e bine sa lucrezi

Companiile Mary Cay Moldova, Coca Cola imbuteliere Chisinau si de biroul de avocati Turcan-Cazac ocupa primele pozitii in Top 10 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi in anul 2013. Topul este realizat anual de catre compania Axa Management Consulting.

Top 8 utilizari neobisnuite pentru bere

Romanii sunt mari consumatori de bere asa ca stiu foarte bine cum sa utilizeze acest lichid. Ce faci insa daca dupa o petrecere ti-au ramas niste sticle pline doar pe jumatate cu bere. Este pacat.

FOTO Top 10 cele mai inteligente celebritati de la Hollywood

Manechinele, actorii si muzicienii sunt perceputi, in majoritatea cazurilor, ca avand o inteligenta sub medie, din cauza faptului ca showbizul este considerat un domeniu superficial sau din cauza personajelor pe care le interpreteaza. Cu toate acestea, unele celebritati surprind cu inteligenta lor, avand un IQ peste medie, scrie Business Insider.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )