Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romgaz, evaluata la 4 mld. dolari dupa ce Fondul Proprietatea a vandut 5% din companie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romgaz, evaluata la 4 mld. dolari dupa ce Fondul Proprietatea a vandut 5% din companie

Fondul Proprietatea FP) a incheiat plasamentul privat prin care a vandut un pachet de 4,99% din actiunile Romgaz SNG), pretul rezultat in urma operatiunii fiind de 33,5 lei/actiune, un discount de aproape 6% fata de cotatia bursiera anterioara. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea a incheiat in doar o zi plasamentul privat pentru 5% din actiunile Romgaz, strangand 644 de milioane de lei in urma operatiunii

Fondul Proprietatea FP) a incheiat plasamentul privat prin care a vandut un pachet de 4,99% din actiunile Romgaz SNG), pretul rezultat in urma operatiunii fiind de 33,5 lei/actiune, cu o reducere de aproape 6% fata de cotatia bursiera anterioara anuntului.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda 5% din Romgaz

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda, printr-un plasament privat accelerat, un pachet reprezentand 4,99% din actiunile Romgaz Medias SNG), evaluat la 685 milioane lei 155,7 milioane euro) in functie de cea mai recenta cotatie de la Bursa.

Fondul Proprietatea vinde 5% din Romgaz

Fondul Proprietatea vrea sa vanda pana la 5% din Romgaz SNG), pachet evaluat la 155,7 milioane euro, pe Bursa de la Bucuresti, potrivit unui anunt al Franklin Templeton.

Fondul Proprietatea vrea sa vanda un pachet de 5% din actiunile Romgaz. Titlurile valoreaza 685 de milioane de lei

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda, printr-un plasament privat accelerat, un pachet reprezentand 4,99% din actiunile Romgaz Medias, evaluat la 685 milioane lei in functie de cea mai recenta cotatie de la Bursa.

Romgaz pierde 4% pe Bursa dupa plasamentul facut de FP

Bursa de la Bucuresti a inchis marti in scadere cu 1,4%, pe un rulaj modest, iar actiunile Romgaz SNG) au coborat cu peste 4% dupa ce Fondul Proprietatea FP) a vandut un pachet de 5% din capitalul producatorului de gaze, printr-un plasament privat,.

Fondul Proprietatea, profit de 557,16 milioane lei

Fondul Proprietatea simbol: FP) a incheiat luna mai cu un profit de 557,16 milioane lei, datorita dividendelor de la companiile unde este actionar, in principal de la OMV Petrom simbol: SNP) si Romgaz simbol: SNG), potrivit unor rapoarte remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea si-a rascumparat peste 14 milioane de actiuni

Fondul Proprietatea Simbol FP) si-a rascumparat 14. 800 actiuni in perioada 10-13 iunie, valoarea totala a tranzactiilor fiind de 11. 457,10 lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )