Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rompetrol isi dezvolta activitatea in regiunea Marii Negre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rompetrol isi dezvolta activitatea in regiunea Marii Negre

Grupul KMG International a continuat in primele patru luni ale anului sa-si consolideze si dezvolte activitatile de retail in regiunea Marii Negre, prin deschiderea unui numar de 12 noi statii. continuă pe Ziarul Bursa

MIG-uri romanesti si bulgaresti si F-16 turcesti, ridicate din cauza unor bombardiere si avioane de lupta rusesti care au zburat deasupra Marii Negre

Mai multe aeronave militare romanesti, bulgaresti si turcesti au fost trimise intr-o misiune de politie aeriana din cauza a patru aeronave rusesti care au zburat, marti, deasupra Marii Negre, in apropierea spatiului NATO.

Bombardiere si avioane de vanatoare rusesti, interceptate de MiG-urile romanesti deasupra Marii Negre

Doua bombardiere de tip Tupolev Tu-22M, escortate de alte doua avioane de vanatoare Sukhoi SU-27, au fost interceptate in apropierea coastei Marii Negre, in timp ce se indreptau spre spatiul aerian al tarilor NATO de pe flancul de Est Romania, Bulgaria si Turcia.

Policlinica Nicolae Titulescu isi reia activitatea, dupa ce ultimele teste Covid-19 au iesit negative

Toate cele 93 de teste prelevate de la personalul medical din cadrul Policlinicii Nicolae Titulescu au iesit negative. Prin urmare, DSP Buzau a decis ca activitatea policlinicii sa fie reluata, cu respectarea normelor de igiena si de distantare sociala.

Revenirea la lucru dupa 18 mai: 25% din cei 13.000 de angajati DIGI isi reiau activitatea la birouri cu program ajustat, pastrarea distantei si a mastilor de protectie

25% din cei peste 13. 000 de angajati ai DIGIRCSRDS din Romania, care au lucrat pana acum la domiciliu, isi vor relua treptat activitatea la birouri incepand din 18 mai cu un program de munca ajustat, au transmis reprezentantii grupului la solicitarea HotNews. ro. Revenirea se va realiza in etape si cu respectarea unor procente de prezenta a efectivelor la posturile de lucru - nu mai mult de 25% din echipe prezente, in perioada 18-31 mai, urmand sa stabilim modalitatea de revenire, in luna iunie, in functie de deciziile autoritatilor dupa primele saptamani de relaxare, spune compania. Vezi in articol masurile de protectie luate de DIGI.

Uzina Ford de la Craiova isi reia activitatea. in ce conditii vor lucra aproximativ 4700 de angajati

La jumatatea lunii martie, uzinele Ford de la Craiova) si Dacia de la Mioveni) si-au intrerupt activitatea, ca masura de preventie in contextul epidemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Decizia s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )