Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rompetrol Well Services isi dubleaza profitul in primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rompetrol Well Services isi dubleaza profitul in primele noua luni

Compania Rompetrol Well Services RWS), membra a grupului Rompetrol, a realizat, in primele noua luni ale anului acesta, un profit net dublu fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la circa 23,87 milioane lei, arata un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Rompetrol Rafinare si-a redus cu 25% pierderile in primele noua luni

Rompetrol Rafinare RRC), companie membra a Grupului Rompetrol, a inregistrat, in primele noua luni, pierderi de 86,1 milioane dolari, cu 25% mai mici fata de rezultatul negativ de 115 milioane dolari raportat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profitul SIF4 a crescut cu 47,5% in primele noua luni

Profitul SIF Muntenia SIF4) a crescut, in primele noua luni, cu 47,5%, la 99,91 milioane lei, de la 67,75 milioane lei, nivel inregistrat in perioada similara a anului trecut.

Profitul Romgaz a scazut la jumatate in primele noua luni, la 410,6 milioane lei

Profitul net al Romgaz SNG) a scazut cu 55% in primele noua luni, la 410,6 milioane lei 93,1 milioane euro), iar cifra de afaceri a coborat cu 10%, la 2,587 miliarde lei 586,8 milioane euro), ca urmare a diminuarii cantitatilor de gaze interne livrate, cat si a celor din import.

Cifra de afaceri a Cemacon a urcat cu 34% in primele noua luni

Cifra de afaceri a producatorului de caramizi Cemacon a urcat cu 34% in primele noua luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Afacerile Teraplast au scazut usor in primele noua luni, dar compania a ramas pe profit

Producatorul de sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor Teraplast Bistrita TRP) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 4,78 milioane lei, fata de pierderi in perioada similara a anului trecut, dar afacerile au scazut usor, cu.

Teraplast: Profit net in primele noua luni de 4,78 milioane lei

Teraplast Bistrita simbol TRP) a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 4,78 milioane lei, fata de o pierdere de 1,38 milioane lei in perioada similara a anului trecut, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Alro, neprofitabil in primele noua luni

Alro ALR) a inregistrat in primele noua luni pierderi ajustate de 21 milioane lei, de la un profit de 83 milioane lei in aceeasi perioada a anului 2012, si afaceri de 1,55 miliarde lei, in scadere de la 1,74 miliarde lei, rezultate influentate de.

Venitul net a urcat cu 106,5% in primele noua luni

Venitul net din serviciile de brokeraj ale SSIF Broker a crescut, in primele noua luni ale acestui an, cu 106,5% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 5,3 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Afacerile Argus Constanta au scazut cu 11% in primele noua luni

Producatorul de ulei alimentar Argus Constanta a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 108 milioane lei 24,4 milioane euro), cu 11% sub rulajul din perioada similara din 2012, insa compania a reusit in trimestrul al treilea sa acopere aproape integral pierderile din primul semestru.

Pierderile Impact au crescut cu 25% in primele noua luni

Pierderile Impact Developer and Contractor IMP) au crescut, in primele noua luni, cu 25%, la 20,4 milioane lei, de la 16,2 milioane lei, nivel inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )