Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ronaldo conduce in sondajul pentru Balonul de Aur

Online Sport Online Sport,
Ronaldo conduce in sondajul pentru Balonul de Aur

Cel putin asa sustin jurnalistii spanioli de la postul Cuatro care au efectuat un sondaj de opinie printre cei care si-au exprimat voturile pentru trofeul acordat de FIFA si revista franceza France Football. continuă pe Online Sport

Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului

Presedintele UEFA, Michel Platini a declarat marti ca desemnarea Balonului de Aur de anul acesta este cea mai grea din istoria trofeului.

UPDATE. Cel putin patru persoane au murit in accidentul feroviar din Bronx, New York

UPDATE:Cel putin patru persoane au murit si alte cel putin 40 au fost ranite in urma deraierii unui tren de navetisti, duminica dimineata, in statia Spuyten Duyvil din cartierul Bronx, in New York, au.

Tren deraiat in New York: Cel putin patru persoane au murit

Cel putin patru persoane au murit si alte cel putin 40 au fost ranite in urma deraierii unui tren de navetisti, duminica dimineata, in statia Spuyten Duyvil din cartierul Bronx, in New York. Aproximativ 100.

VIDEO SUA: Un tren a deraiat la New York - cel putin 2 morti

Un tren de pasageri a deraiat duminica dimineata in cartierul Bronx din New York, relateaza CNN. Cel putin doi oameni au murit si mai multe persoane sunt ranite, a anuntat Departamentul de pompieri din New York. Vom reveni cu amanunte.

VIDEO Accidentul din Glasgow, unde un elicopter s-a prabusit peste un bar: Cel putin trei persoane si-au pierdut viata

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un elicopter al politiei s-a prabusit intr-un pub aglomerat din Glasgow, informeaza BBC. Acest bilant va creste, cel mai probabil, avand in vedere ca exista inca persoane prinse sub daramaturi.

Un elicopter al politiei s-a prabusit pe acoperisul unui bar in orasul scotian Glasgow: Cel putin un mort, si peste 30 spitalizate

Un elicopter al politiei s-a prabusit peste cladirea unui bar de pe malul raului Clyde in Glasgow, Scotia. Cel putin o persoana a murit, iar peste 30 au fost spitalizate. Accidentul a avut loc la ora 22:25.

Peste 3.500 de bancheri europeni au castigat cel putin un milion de euro in 2012

Peste 3. 500 de bancheri din intreaga Europa, din care mai mult de trei sferturi din Marea Britanie, au castigat cel putin un milion de euro anul trecut, arata datele publicate vineri de Autoritatea Bancara Europeana EBA), transmite Reuters, conform Agerpres.

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti proeuropeni s-au reunit in centrul Kievului. Cel putin 8 persoane ranite

Cel putin 5 politisti si 3 manifestanti au fost raniti, duminica, la Kiev in incidentele produse in cadrul manifestatiei opozitiei din fata sediului administratiei prezidentiale ucrainene. Unul dintre.

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti proeuropeni s-au reunit in centrul Kievului. Cel putin 53 persoane ranite

Cel putin 53 de persoane au fost ranite, duminica, la Kiev in incidentele produse in cadrul manifestatiei opozitiei din fata sediului administratiei prezidentiale ucrainene. Zeci de mii de manifestanti.

VIDEO SUA: Un tren a deraiat la New York - cel putin 4 morti

UPDATE: Un tren de pasageri a deraiat duminica dimineata la New York, cel putin patru persoane pierzandu-si viata, iar alte 67 fiind ranite, relateaza CNN, citand surse implicate in operatiunile de salvare si de investigare a accidentului feroviar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )