Libnet.ro
UNICEF

19:30

Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului

Adevărul Adevărul,
Michel Platini: Alegerea din acest an pentru Balonul de Aur este cea mai grea din istoria trofeului

Presedintele UEFA, Michel Platini a declarat marti ca desemnarea Balonului de Aur de anul acesta este cea mai grea din istoria trofeului. continuă pe Adevărul

Platini: Cel mai disputat Balon de Aur din istorie

Michel Platini, presedintele UEFA, considera ca Balonul de Aur din 2013 este cel mai disputat din istorie si ca va fi o decizie foarte dificila pentru acordarea acestuia.

Ronaldo conduce in sondajul pentru Balonul de Aur

Cel putin asa sustin jurnalistii spanioli de la postul Cuatro care au efectuat un sondaj de opinie printre cei care si-au exprimat voturile pentru trofeul acordat de FIFA si revista franceza France Football.

Investitiile nete in economie au scazut cu 10% in trimestrul al treilea din acest an (comparat cu trimestrul al treilea din anul trecut)

Investitiile nete in economie au scazut in trimestrul III 2013, fata de trimestrul III 2012, cu 10,0%. Cumulat, in primele 9 luni din acest an investitiile nete au scazut cu 5,5%, a anuntat marti Statistica. Potrivit aceleiasi surse, scaderile din trimetrul al treilea sunt datorate in principal utilajelor inclusiv mijloace de transport) si lucrarilor de constructii noi - contractie de 22,3%, respectiv cu 2,6%.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 14 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Marti dimineata, la Miercurea Ciuc, s-a inregistrat cea mai scazuta valoare termica din acest sezon, de minus 14 grade Celsius. Temperaturile au coborat foarte mult in cursul noptii, in special in estul Trans.

Gerul pune stapanire pe Romania. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon-minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Vremea se raceste in urmatoarele saptamani, iar noaptea, in depresiuni, temperaturile pot cobori pana la -15 grade. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, lun.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperaturile au coborat pana la si sub limita gerului in toate localitatile judetului, astfel ca minus 11 grade Celsius s-au inregistrat la Joseni, minus 10 grade Celsius la Toplita, minus 9 grade la Odorheiu Secuiesc si minus 7 grade Celsius la Statia Meteo Bucin.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon - minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Meteorologul Petho Devay Ildiko de la Centrul Meteo regional Targu .

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, la Miercurea Ciuc.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, luni dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite Mediafax. Minima zilei si a sezonului, pana acum, de minus 13 grade Celsius, a fost inregistrata la Miercurea Ciuc in jurul orei 04. In urmatoarele ore temperatura a crescut pana la minus 11 grade, iar in jurul orei 8. 00 a coborat la minus 12 grade Celsius. Scaderea de temperatura este semnificativa, avand in vedere ca minima inregistrata ieri dimineata in .

Scandal inainte de meciul Steaua - Petrolul: 1.000 de suporteri ploiesteni au fost intorsi din drum pentru ca au devenit violenti

Scandal mare inainte de meciul Steaua Petrolul de duminica. Peste 1. 000 de fani ploiesteni au fost intorsi din drum la Domnesti, chiar inainte de a ajunge in Bucuresti, pentru ca s-au luat la bataie,.

INTERVENTIE iN FORTA a fortelor de ordine din Kiev, pentru dispersarea manifestantilor opozitiei

Fortele de ordine au intervenit violent, sambata dimineata, pentru dispersarea manifestantilor opozitiei adunati in centrul Kievului, zeci de protestatari fiind raniti, informeaza AFP, conform.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )