Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roomy - aplicatia care iti permite sa decorezi camerele in 3D, direct de pe tableta

Antena3 Antena3,
Roomy - aplicatia care iti permite sa decorezi camerele in 3D, direct de pe tableta

Roomy este o aplicatie care iti permite decorarea in 3D a unei camere, pornind de la o simpla fotografie. Aplicatia este dezvoltata de Loft-NedSense, pentru iPad. Aplicatia poate fi folosita de cei aflati in. continuă pe Antena3

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de.

Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO]

Cei de la Coca-Cola duc ideea de reclama la un alt nivel. Faptul ca au cele mai reusite campanii nu mai e de mult un element de noutate, dar noua modalitate de promovare a Coca-Cola Zero este cu totul si cu totul iesita din tipare. Cu scopul de a determina mai multi oameni sa incerce [] Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile

Exista numeroase dezbateri legate de roboti si de inteligentele artificiale, dar un lucru este sigur: pot face lucrurile care sunt foarte complicate pentru oameni intr-un timp foarte scurt. Cel mai recent exemplu vine din Australia si se numeste Hadrian, dupa imparatul roman omonim, care a ridicat o multime de ziduri pentru romani. Si, cu toate [] Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )