Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rosca Stanescu, aproape exclus din PNL

Adevărul Adevărul,
Rosca Stanescu, aproape exclus din PNL

Biroul Permanent al PNL va vota luni, la propunerea lui Crin Antonescu, excluderea din partid a senatorului Sorin Rosca Stanescu. continuă pe Adevărul

Rosca Stanescu, pe punctul sa fie exclus din PNL pentru acuzatiile aduse lui Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere.

Antonescu: Daca ce a spus Rosca-Stanescu e fals, propun excluderea lui din PNL. Rosca: Daca documentele aduc un prejudiciu de imagine, sa ma excluda

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca, daca se dovedeste ca afirmatiile facute de Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid. Rosca Stanescu a replicat, precizand ca PNL are dreptul sa isi apere imaginea.

Antonescu: Daca ce a spus Rosca-Stanescu e fals, propun excluderea lui din PNL Rosca: Daca documentele aduc un prejudiciu de imagine, sa ma excluda

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca, daca se dovedeste ca afirmatiile facute de Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid. Rosca Stanescu a replicat, precizand ca PNL are dreptul sa isi apere imaginea.

Crin Antonescu: Voi propune luni, la sedinta conducerii PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, sambata, ca sedinta Biroului Politic National al partidului a fost convocata pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice, daca nu se intampla asta, propunerea mea de excludere - n. red. ) ramane cea pe care v-am spus-o, a afirmat presedintele PNL.

Antonescu: Voi propune luni, la sedinta BPN al PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL. Antonescu a precizat ca la sedinta de luni a BPN senatorul Sorin Rosca Stanescu va avea dreptul sa-si spuna punctul de vedere. Daca nu se intampla ca, sa zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spalarea Banilor sa revina asupra anuntului pe care l-au facut si sa spuna am gresit, nu .

Antonescu: Daca ce a spus Rosca-Stanescu e fals, propun excluderea lui din PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca, daca se dovedeste ca afirmatiile facute de Sorin Rosca Stanescu in privinta presedintelui Traian Basescu sunt false, va propune excluderea acestuia din partid.

Antonescu: Daca documentele prezentate de Rosca Stanescu sunt false, atunci voi ...

Crin Antonescu sustine ca daca se confirma faptul ca documentele prezentate de Sorin Rosca Stanescu sunt false acesta va fi explus din PNL. Ar fi un fapt inacceptabil. Daca documentele sunt consfintite oficial de Parchetul General atunci Sorin Rosca Stanescu va parasi PNL. Voi propune n. r. excluderea), sigur ca decizia va fi luata de un for al partidului. ) Nu este de acceptat in cadrul PNL sa umblam cu falsuri in niciun caz si in cazuri de o asemenea gravitate oricum, ceea ce nu .

UPDATE. Basescu: Documentele prezentate de Rosca Stanescu sunt false. Stolojan: O porcarie.

UPDATE: Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a calificat acuzatiile lui Sorin Rosca Stanescu drept sub orice critica. Eu nici macar nu doresc sa irosesc un minut in judecata cu om un care e sub orice critica. Acest domn, ca membru al PNL, isi intreba direct colegii, pe dl Mihai Voicu, care era mandat financiar in alianta DA si pe dl Tariceanu, care era delegat sa exercite functia de presedinte al PNL. Ceea ce ne spune dl Rosca Stanescu - liderii aliantei si cu mandatarii financiari s-au .

Antonescu: Voi propune luni, la sedinta BPN al PNL, excluderea lui Sorin Rosca Stanescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca a fost convocata sedinta Biroului Politic National al partidului pentru luni, cand va propune excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din PNL.

Theodor Stolojan despre acuzatiile lui Rosca Stanescu: E dus cu sorcova. Daca vrea informatii despre conturile Aliantei DA sa le ceara lui Mihai Voicu si Tariceanu

Europarlamentarul Theodor Stolojan l-a acuzat pe senatorul Sorin Rosca Stanescu ca este dus cu sorcova, facind astfel referire la acuzatiile acestuia potrivit carora in conturile Aliantei DA ar fi intrat in noiembrie 2004 circa 7 milioane de dolari printr-un offshore controlat de Sorin Ovidiu Vantu. Stolojan i-a spus lui Rosca sa ceara informatii de la Mihai Voicu, mandatar financiar din partea PNL la acea vreme, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte delegat al PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )