Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste. Peste 400 de manifestanti in Piata Universitatii.

România Liberă România Liberă,
ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste. Peste 400 de manifestanti in Piata Universitatii.

Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti, luni seara, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, transmite Mediafax. De la microfon, unul dintre manifestanti a anuntat ca duminica va avea loc un protest mai mare decat cel de pe 8 septembrie, la care au participat peste 8. 000 de oameni. _ _ _ _ _ Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, luni seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de . continuă pe România Liberă

ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste. Peste 200 de manifestanti in Piata Universitatii.

Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, luni seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Protestatarii scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana! si afiseaza bannere si pancarte cu mesaje ce vizeaza si exploatarea gazelor de sist, printre care Program de guvernare: 1. cianurare, 2. fracturare, 3. poluare, 4. defrisare, 5. coabitare, Romania, spune nu fracturarii hidraulice si .

A opta zi de PROTESTE impotriva proiectului de la Rosia Montana. ...

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist, transmite Hotnews. Citeste si REPORTAJ. In mijlocul protestului din Piata Universitatii: Uniti salvam Rosia Montana! La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La .

ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste in Piata Universitatii.

Numarul protestatarilor a ajuns la cateva sute. Manifestantii scandeaza: Spunem nu cianurii si nu fracturarii! Asteptam o lege care sa interzica si exploatarea gazelor de sist. Stim ca la gazele de sist sunt spagi si cerem aceste legi de urgenta!. Citeste si ROSIA MONTANA. 000 de oameni protesteaza in Bucuresti _ _ _ _ _ Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana continua si luni, in Piata Universitatii. Aproximativ 50 de persoane s-au strans pana la ora 19:30 in .

FOTO Mars pe biciclete sambata in Capitala pentru Rosia Montana. Noi proteste anuntate duminica

Sub titulatura Rosia Montana in UNESCO, cei care se opun exploatarii miniere la Rosia Montana au pornit, de la ora 16. 00, intr-un mars de protest pe biciclete in Bucuresti, de la Piata Alba Iulia pana la Universitate, potrivit unui eveniment creat pe Facebook la care au confirmat participarea peste 200 de persoane. Duminica ar urma sa aiba loc noi proteste la Universitate.

ROSIA MONTANA: A noua zi de proteste. 1.000 de oameni in STRADA in Bucuresti.

Manifestantii contra proiectului minier de la Rosia Montana au ocupat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, luni seara, in a noua zi a protestului ce vizeaza, potrivit participantilor, si exploatarea gazelor de sist, transmite Mediafax. In jurul orei 22. 45, protestatarii, al caror numar a crescut la aproximativ 1. 000, au parasit zona fantanii de la Universitate, indreptandu-se spre bulevardul Regina Elisabeta, pe care l-au blocat pe ambele sensuri de .

FOTO A noua zi de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. in jur de 400 de persoane scandeaza in Piata Universitatii

Bucurestenii au iesit pentru cea de-a noua zi in Piata Universitatii pentru a protesta fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestatia are loc dupa ce, duminica, peste 10. 000 de oameni au participat la un mars de amploare prin zonele centrale si semicentrale din Capitala.

A 9-a zi de protest fata de proiectul Rosia Montana: Peste 400 de manifestanti in Capitala

Peste 400 de persoane protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestantii se afla in zona fantanii de la.

LIVE TEXT / FOTOGALERIE A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana: Cianura omoara mai multi copii decat cainii! / Protestatarii au blocat bd. Regina Elisabeta

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. --------------------------------Ora 00. 05 In Piata au aparut si suporteri de la stadion, dar nu sunt urme de factiuni de galerie organizateOra 23. 45 In Piata Universitatii sunt aproximativ 1. 300 de manifestanti, potrivit unei numaratori neoficiale a JandarmerieiOra 23. 35 Protestatarii au patruns pe bd. Regina Elisabeta si au blocat circulatiaOra 23. 30 Grupul de protestatari pe biciclete incearca sa intre pe bd. Regina ElisabetaOra 23. 23 Incep sa vina din ce in ce mai multi manifestanti. Numarul lor a ajuns la circa 500Ora 23. 10 La fantana de la Facultatea de Arhitectura sunt circa 350 de protestatari la aceasta ora. Se striga Cinste lor, cinste barladenilor si se bate in tobe si cu peturile in asfalt. Manifestantii aplauda de asemenea succesul nationalei de fotbal. Ora 20. 39: Manifestantii au adus un afis cu un mesaj cu potential exploziv: Cianura omoara mai multi copii decat cainii!Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

ROSIA MONTANA. 5.000 de oameni protesteaza in Bucuresti.

UPDATE: Mii de oameni din toata tara protesteaza, la aceasta ora, fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Astfel, la Iasi, manifestantii au blocat tramvaiele, iar la Cluj, cei 6. 000 de oameni au blocat centrul orasului. In Bucuresti, cei 5. 000 de protestatari se indreapta spre Piata Universitatii. Citeste si A opta zi de PROTESTE impotriva proiectului de la Rosia Montana. Sunt asteptati MII de manifestanti --- Participantii la protestul din Capitala fata de proiectul minier de la .

LIVE TEXT A 6-a zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana. Manifestantii au ajuns la Piata Universitatii

Manifestantii care se opun proiectului de la Rosia Montana au venit vineri seara in Piata Universitatii pentru a sasea zi consecutiv. Ei protesteaza impotriva exploatarii cu cianuri a aurului de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat un proiect de lege si l-a trimis Parlamentului pentru a fi votat. Reamintim ca pentru vineri seara si-au anuntat prezenta la miting si suporteri ai Stelei. Urmareste LIVE TEXT evenimentele zilei de la Piata Universitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )