Libnet.ro
UNICEF

10:00

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitatea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului american Nouriel Roubini. continuă pe Ziarul Bursa

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitarea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului american Nouriel Roubini, informeaza AFP.

Roubini: Italia risca o furtuna financiara din cauza lui Berlusconi

Instabilitarea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, potrivit economistului.

A treia mare economie din zona euro risca o furtuna financiara din cauza unui singur om

Instabilitarea din Italia, strans legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate in 2014. in plus, Italia ar putea fi penalizata de pietele financiare.

Timisoara: Ponei grav bolnav la ZOO, din cauza snacks-urilor si pufuletilor vizitatorilor

Un ponei de la gradina zoologica din Timisoara este grav bolnav dupa ce a mancat snacks-uri si pufuleti aruncate de vizitatori. Din cauza celor care au ignorat mesajele Nu hraniti animalele, medicii.

Circulatie intrerupta pe DN13 Brasov - Sighisoara, din cauza unei viituri

Traficul rutier este intrerupt pe DN13 Brasov - Sighisoara, la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, in urma unei ploi torentiale, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Circulatia pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupta din cauza unei viituri, a fost reluata

Traficul rutier pe DN13 Brasov - Sighisoara, intrerupt la kilometrul 23, in Padurea Bogatii, din cauza unei viituri, a fost reluat, dupa ce lucratorii de la drumuri au degajat partea carosabila de noroiul si pietrisul antrenate de o ploaie torentiala, informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Roubini: Italia ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana

Instabilitarea din Italia, legata de viitorul fostului premier Sivio Berlusconi, ar putea duce la declansarea alegerilor anticipate, anul viitor, iar tara ar putea fi penalizata de pietele financiare chiar din aceasta saptamana, sustine economistul american Nouriel Roubini, potrivit presei internationale.

Din cauza declaratiei facute de femeia asta pe Twitter, o intreaga INDUSTRIE s-a iNCHIS!

Industria filmelor pentru adulti a fost zdruncinata din temelii, dupa ce una din cele mai cunoscute actrite de profil, Cameron Bay a declarat pe contul ei de Twitter ca a fost testata pozitiv pentru HIV. Pentru ca.

Societatea Ornitologica Romana: Ariile naturale protejate, in pericol de desfiintare din cauza unui proiect de Ordonanta initiat de Ministerul Mediului

Ariile naturale protejate ar putea fi desfiintate daca o parte din acestea a fost afectata, potrivit unui proiect de Ordonanta initiat de Ministerul Mediului. In plus, avizele date de custozii si administratorii acestor zone pentru proiecte imobiliare sau industriale devin consultative, in loc de obligatorii, ca pina acum. Potrivit Societatii Ornitologice din Romania, daca se aproba, aceste prevederi vor duce la disparitia acestor zone care vor fi la cheremul unor functionari sau a unor decizii politice.

2,6 milioane de americani ar putea ramane fara apa. Este STARE DE URGENTA in California, din cauza unui incendiu devastator

Un incendiu de proportii care s-a declansat in apropiere de parcul natural Yosemite din California, se extinde si se apropie de un rezervor care furnizeaza apa curenta regiunii San Francisco, informeaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )