Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rovana Plumb: Discutia privind ordonanta cresterii salariilor demnitarilor se amana pentru saptamana viitoare

B1 B1,
Rovana Plumb: Discutia privind ordonanta cresterii salariilor demnitarilor se amana pentru saptamana viitoare

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anuntat luni ca saptamana viitoare Guvernul va discuta ordonanta privind cresterea salariilor bugetarilor pentru ca mai trebuie facute cateva corecturi. Saptamana trecuta. continuă pe B1

Traian Basescu despre regia din spatele cresterii salariilor demnitarilor: papagal fara pene, turcit schiop, parvenit

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

FOTO: Basescu despre JOCURILE ASCUNSE din spatele cresterii salariilor demnitarilor. Cine este papagalul fara pene, turcitul schiop si parvenitul

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, vineri, intr-o postare pe contul sau de Facebook ca scandalul maririi indemnizatiilor demnitarilor de rang inalt este doar o regie pusa la cale de presedintele Iohannis, premierul Victor Ponta si generalul Gabriel Oprea.

DECIZIA luata de Guvern in privinta salariilor demnitarilor

Guvernul nu va reveni, in sedinta de miercuri, asupra ordonantei prin care s-au marit salariile demnitarilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, afirmand ca aceasta decizie va fi amanata cu o saptamana, pentru.

Gabriel Oprea: Ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor a fost ideea lui Victor Ponta

Gabriel Oprea spune ca proiectul privind majorarea salariilor demnitarilor a fost facut de mai mult timp, iar ideea a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, el spunand ca Ponta si Iohannis s-au pus de.

Reactii in LANT ale politicienilor. Ce spune Rovana Plumb despre salariile demnitarilor

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca au fost informati ca exista o decizie presedinte-premier interimar de a adopta aceasta masura mai rapid.

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea privind sefia PSD: Nu ne trebuie congrese acum. Cine nu intelege asta, joaca pentru adversarii politici

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea dupa plecarea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Coordonatorului politic al partidului sustine nevoia organizarii unui Comitet Executiv cat mai repede pentru a se alege o.

VIDEO Rovana Plumb: Victor Ponta nu demisioneaza din functia de presedinte, este o retragere temporara/ Nu exista posibilitatea ca el sa se retraga si de la Guvern/ Decizia privind Congresul PSD ar trebui luata dupa hotararea instantei in cazul sau

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat la Antena 3 ca Victor Ponta a luat decizia de a renunta la functia de conducere din partid pentru a-si putea demonstra nevinovatia si a precizat ca nu exista varianta ca premierul sa se retraga din fruntea Guvernului, pentru ca acest lucru ar genera o criza politica majora. Presedintele interimar PSD Rovana Plumb a declarat ulterior, la postul Romania TV, ca Ponta nu demisioneaza din fruntea PSD, fiind vorba doar de o retragere temporara din fruntea partidului. Gabriela Firea: Ponta va continua sa participe la sedintele conducerii PSD. Prioritatea noastra este sa continuam cu el premierDaniel Savu: Victor Ponta nu a demisionat. Pentru PSD nu este necesar un Congres pana cand situatia dlui Ponta nu se va clarificaSorin Grindeanu: Era normal ca Ponta sa se retraga. Ar trebui sa fie un congres in toamna.

PSD da inapoi in scandalul pe tema salariilor demnitarilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca in ceea ce priveste decizia referitoare la cresterea salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui.

Purtatorul de cuvant al PSD: in problema salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul presedintelui. Comunicarea a fost bizara

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca in ceea ce priveste decizia referitoare la cresterea salariilor demnitarilor s-a facut un joc incorect de catre cei din jurul.

Rovana Plumb: Ponta nu va demisiona de la Guvern. Sunt convinsa ca e nevinovat

Premierul Victor Ponta nu va renunta si la sefia Guvernului, dupa ce si-a anuntat retragerea de la sefia PSD, a spus, duminica, Rovana Plumb. Ministrul Muncii a spus ca ea crede in nevinovatia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )