Libnet.ro
UNICEF

09:00

Rovana Plumb, greseala care a costat-o cea mai inalta functie din PSD

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, greseala care a costat-o cea mai inalta functie din PSD

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca votul din CExN al partidului de alegere a sa la conducerea partidului a fost unul rational, nici pe dragoste, nici pe ura, nu impotriva lui Victor. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

Alegeri in PSD. Liviu Dragnea - 45 de voturi, Rovana Plumb - 30

La Palatul Parlamentului, social-democratii aleg astazi pe cel/cea care ii va conduce in lunile urmatoare, posibil chiar pana in 2017. Aspiranti la titlul de sef al PSD sunt Rovana Plumb si Liviu Dragnea, dar am putea asista astazi la intrarea in cursa si a altor nume.

Rovana Plumb, dupa infrangere: Dupa acest moment, PSD e intarit, cu o echipa in jurul celui mai bun premier (VIDEO)

Rovana Plumb a pierdut sefia interimara a PSD dupa ce Liviu Dragnea a fost ales de colegi cu 65 de voturi. La iesirea de la Comitetul Executiv, Rovana Plumb si-a felicitat contracandidatul si a precizat ca acum.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Rovana Plumb: Dupa sedinta de azi, PSD iese intarit in jurul celui mai bun premier

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca, dupa sedinta Comitetului Executiv National, partidul a iesit intarit in jurul celui mai bun premier. Vreau intai de.

Andreea Paul, despre scandalul violului de la Vaslui: Eu ma cert acum cu Rovana Plumb. De violatori sa se ocupe altcineva

Prim-vicepresedintele PNL, Andreea Paul, a declarat ca nu o intereseaza cazul tinerei din Vaslui care a fost violat de sapte tineri pe un camp, dar ca este preocupata de lupta cu Rovana Plumb.

Oprea: Rovana Plumb este liderul Coalitiei, Ponta e acum doar prim-ministru

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, el adaugand ca nu stie daca Liviu Dragnea va candida la sefia interimara a.

Rovana Plumb, inaintea sedintei Comitetului Executiv in care va fi ales liderul interimar al PSD: Am toata convingerea ca dupa reuniune va castiga PSD (VIDEO)

Rovana Plumb, candidata la sefia interimara a PSD, a declarat miercuri inaintea sedintei Comitetului Executiv al partidului, in care se va alege noul lider interimar ca este convinsa ca PSD va avea de.

Rovana Plumb, dupa sedinta coalitiei: in unanimitate sustinem Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament. Modalitatea de solutionare va fi comunicata de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, ca membrii coalitiei de Guvernare au decis in unanimitate sa sustina Codul Fiscal in forma care a fost deja aprobata de Parlament. in unanimitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )