Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rovana Plumb: De miercuri creste salariul minim pe economie la 1.050 lei

B1 B1,
Rovana Plumb: De miercuri creste salariul minim pe economie la 1.050 lei

Salariul minim pe economie va creste pentru cei peste 1,3 milioane de angajati la 1050 lei de la 1 iulie - incepand de maine 1 388 000 de salariati vor beneficia de cresterea salariului minim pe economie, dintre. continuă pe B1

Rovana Plumb: De miercuri creste salariul minim pe economie la 1.050 lei (VIDEO)

Salariul minim pe economie va creste pentru cei peste 1,3 milioane de angajati la 1050 lei de la 1 iulie - incepand de maine 1 388 000 de salariati vor beneficia de cresterea salariului minim pe economie, dintre.

Vesti bune pentru salariati: Creste salariul minim brut

De la 1 iulie salariul minim brut pe tara garantat in plata creste de la 975 de lei la 1. 050 de lei. De aceasta majorare vor beneficia aproape 1,5 milioane de salariati, din care aproximativ 490. 000 din sectorul bugetar.

Ponta: Salariul minim pe economie va creste de la 1 iulie, ajungand la 1.050 de lei brut! Guvernul ia astfel o masura de dreptate sociala

Premierul Victor Ponta a salutat cresterea salariului minim pe economie de la 1 iulie, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook. Acesta a precizat ca este cea de-a doua crestere a salariului pe anul 2015, dar.

Departamentul de Stat al SUA: Romanii muncesc mult, dar pe bani putini. in 2014, un sfert dintre angajati au primit salariul minim pe economie

Romanii muncesc mult pe bani putini, potrivit unui raport al departamentului de stat SUA. Americanii critica modul in care Ministerul a aplicat legislatia cu privire la siguranta, conditiile de munca si salariul.

Rovana Plumb: Lucram la programul Prima vacanta

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, luni, ca institutia pe care o conduce lucreaza la programul Prima vacanta, destinat copiilor si tinerilor care nu au avut pana in prezent posibilitatea sa mearga intr-o vacanta.

Rovana Plumb: Salariile personalului nedidactic, majorate cu 12%. Din septembrie, inca 5% la veniturile cadrelor didactice (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a vorbit in editia de luni a emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre noua lege a salarizarii bugetarilor. Potrivit actului normativ, din 111 trepte de salarizare se va ajunge.

Rovana Plumb: Lucram la programul Prima vacanta. Sunt foarte multi copii care nu au avut posibilitatea de a merge intr-o vacanta (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in acest moment se lucreaza la programul Prima vacanta pentru copiii care provin din familii de.

Rovana Plumb: Codul fiscal este cea mai importanta actiune politica a coalitiei (VIDEO)

Ministrul Municii, Rovana Plumb, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca cea mai importanta actiune piolitica a coalitiei de la guvernare este Codul fiscal. Eu.

Rovana Plumb: Nu imi este teama ca unii colegi vor vota in cazul numirii lui MRU la sefia SIE. Coalitia este functionala si sprijina Guvernul Ponta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in sedinta Biroului Politic Permanent al PSD a fost transmis un mesaj de unitate si de.

Rovana Plumb: Nu imi este teama ca unii colegi vor vota in cazul numirii lui MRU la sefia SIE. Coalitia este functionala si sprijina Guvernul Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca in sedinta Biroului Politic Permanent al PSD a fost transmis un mesaj de unitate si de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )