Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rovana Plumb: Proiectul Rosia Montana va fi supus unei dezbateri reale, in cel mai democratic for - Parlamentul

Hotnews Hotnews,
 Rovana Plumb: Proiectul Rosia Montana va fi supus unei dezbateri reale, in cel mai democratic for - Parlamentul

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca proiectul de la Rosia Montana va fi supus unei dezbateri reale, in cel mai democratic for - Parlamentul, iar acesta va transa pentru totdeauna aceasta responsabilitate pe care guvernantii de pana acum au amanat-o la nesfarsit. continuă pe Hotnews

Eugen Tomac despre Victor Ponta: Nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA

Eugen Tomac, presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, a declarat vineri in legatura cu decizia premierului Victor Ponta de a aproba proiectul de lege pentru exploatarea aurifera de la Rosia Montana ca nu-i destul sa treci proiectul Rosia Montana prin Bucuresti ca sa faci in octombrie o vizita in SUA. Vom reveni cu amanunte.

Ministerul Justitiei a dat un aviz negativ pentru proiectul Rosia Montana. Cu toate acestea, Guvernul l-a trimis in Parlament

Ministerul Justitiei a dat aviz un negativ pentru proiectul Rosia Montana adoptat de Guvernul Ponta. Cu toate acestea, Guvernul a trimis legea spre aprobare catre Parlament, saptamana trecuta. Ministerul lui.

Protestul fata de proiectul Rosia Montana a blocat traficul in centrul orasului Cluj-Napoca. Peste 6.000 de oameni scandeaza: Vrem natura, nu cianura

Peste 6. 000 de persoane care participa la Cluj-Napoca, la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana, au plecat in mars din Piata Unirii spre sediul Prefecturii, blocand traficul in centrul.

Catalin Ivan: Pentru prima oara in 13 ani, se dezbate proiectul Rosia Montana in Parlament

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca inceperea dezbaterilor in Parlament pe proiectul de lege privind Rosia Montana este extrem de importanta, avand in vedere ca are loc pentru prima oar.

Sute de persoane in Piata Universitatii, pentru a opta zi de proteste fata de proiectul Rosia Montana

Cateva sute de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat duminica, pentru a opta zi la rand, in Bucuresti, la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Cei mai.

Protestul fata de proiectul Rosia Montana, in fata sediului TVR

Peste 1. 000 de participanti la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la sediul TVR, unde au blocat au blocat un sens de circulatie pe Calea Dorobantilor, respectiv cel spre Piata Romana.

A saptea zi de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au mers la sediul TVR.

45 Peste 1. 000 de participanti la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la sediul TVR, unde au blocat au blocat un sens de circulatie pe Calea Dorobantilor, respectiv cel spre Piata Romana. Manifestantii, multi dintre ei veniti cu bicicletele, scandeaza mesaje de protest, fluiera, agita pancarte si lovesc de asfalt pet-uri umplute cu pietricele. Participantii la manifestatie s-au adunat la Universitate si au pornit spre Piata Romana, ocupand carosabilul .

Macovei: Ponta sa retraga proiectul Rosia Montana din Parlament pentru ca este ilegal

Europarlamentarul Monica Macovei ii solicita premierului Victor Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament, pe motivul ca proiectul de lege este din start ilegal intrucat nu intruneste toate criteriile mentionate de Ministerul Justitiei.

Comisia Europeana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul Rosia Montana indeaproape

Comisia Europeana CE) urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european de mediu, Janez Potocnik.

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )