Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb: Nu se pune problema nationalizarii Pilonului II de pensii, mergem pe sistem multipilon

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rovana Plumb: Nu se pune problema nationalizarii Pilonului II de pensii, mergem pe sistem multipilon

Guvernul face o analiza a sistemului privat de pensii, cu asistenta Bancii Mondiale, dar se va merge pe sistemul multipilon, nu se pune problema nationalizarii Pilonului II de pensii private, a declarat luni ministrul Muncii, Rovana Plumb. continuă pe Wall-Street Ro

Rovana Plumb: Nu se pune problema nationalizarii Pilonului II de pensii. Proiectul care reglementeaza plata pensiilor private a fost finalizat

Guvernul face o analiza a sistemului privat de pensii Pilonul II), cu asistenta Bancii Mondiale, dar se va merge pe sistemul multipilon, nu se pune problema nationalizarii Pilonului II de pensii private, a declarat Rovana Plumb, ministrul Muncii, la un seminar despre pensii private organizat de Mediafax.

Victor Ponta, la RTV: Putem sa acordam ceva in plus la indexarea pensiilor / Rovana Plumb: Pensiile vor creste cu 5% / Val de majorari de indemnizatii: pentru hrana copiilor institutionalizati, pentru persoanele cu dizabilitati, pentru familii cu venitur

Premierul Victor Ponta a sustinut luni seara, la Romania TV, ca pensiile vor creste anul viitor cu un procent superior ratei inflatiei, avand in vedere faptul ca incasarile la buget au fost usor superioare previziunilor din 2014. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, invitata si ea in studio, a afirmat ca procentul de crestere va fi de 5%, in conditiile in care indexarea ar fi trebuit sa conduca la un procent de 4,4%.

Rovana Plumb: Klaus Iohannis va taia pensiile daca ajunge presedinte

Ministrul Muncii, vicepresedintele PSD Rovana Plumb, sustine ca in cazul in care candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, va ajunge presedinte, va taia pensiile, deoarece nu se pronunta.

Rovana Plumb: Pensiile cresc cu 5%, iar salariul minim brut cu 75 de lei, in 2015

Pensiile vor creste cu 5%, iar salariul de baza minim brut se va majora cu 75 de lei, din ianuarie 2015, a anuntat astazi ministrul Muncii Rovana Plumb la o conferinta de specialitate.

Rovana Plumb: Salariul minim brut va creste cu 75 de lei din ianuarie, la 975 de lei

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat luni, ca salariul de baza minim brut pe tara va creste cu 75 de lei din ianuarie 2015, ajungand la 975 de lei, informeaza Mediafax. Aceasta a precizat ca, potrivit.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )